Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Sacrificiul

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Vulpița, la un pas de bătaie, în direct! Amantul Marian, detalii interzise minorilor despre iubirea cu Veronica

Amantul soției-vulpiță a venit în emisiunea Acces Direct pentru a face o dezvăluire la care nimeni nu s-ar fi așteptat! Ce a scos la iveală despre Veronica?

Dacă luni s-au bucurat la aflarea rezultatului testului poligraf, ieri, Veronica s-a simţit extrem de rău, iar Viorel ajunsese la disperare pentru că nu mai ştia cum să-şi ajute soţia. Azi avem o veste bombă pentru cuplul Veronica-Viorel. Marian, amantul Vulpitei, susține că e posibil ca el să fie tatăl fetiţei pe care Veronica a născut-o!

Vestea nu a fost primită cu bucurie de către Viorel, care a reacționat extrem de violent atunci când a dat ochii cu Marian, în platouk emisiunii Acces Direct.

Ba mai mult decât atât, cei doi au fost chiar la un pas să se ia la bătaie, în direct! Au fost totuși despărțiți la timp de Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii. Viorel s-a enervat atât de tare, încât la un moment dat toată lumea a crezut că o să o bată pe soția sa, Veronica!

Ce detalii șoc a dezvăluit Marian despre aventura sa cu Veronica? Află totul urmărind materialul video de mai sus, din emisiunea Acces Direct.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!