Vulpița, la un pas de bătaie, în direct! Amantul Marian, detalii interzise minorilor despre iubirea cu Veronica

Amantul soției-vulpiță a venit în emisiunea Acces Direct pentru a face o dezvăluire la care nimeni nu s-ar fi așteptat! Ce a scos la iveală despre Veronica?

Dacă luni s-au bucurat la aflarea rezultatului testului poligraf, ieri, Veronica s-a simţit extrem de rău, iar Viorel ajunsese la disperare pentru că nu mai ştia cum să-şi ajute soţia. Azi avem o veste bombă pentru cuplul Veronica-Viorel. Marian, amantul Vulpitei, susține că e posibil ca el să fie tatăl fetiţei pe care Veronica a născut-o!

Vestea nu a fost primită cu bucurie de către Viorel, care a reacționat extrem de violent atunci când a dat ochii cu Marian, în platouk emisiunii Acces Direct.

Ba mai mult decât atât, cei doi au fost chiar la un pas să se ia la bătaie, în direct! Au fost totuși despărțiți la timp de Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii. Viorel s-a enervat atât de tare, încât la un moment dat toată lumea a crezut că o să o bată pe soția sa, Veronica!

Ce detalii șoc a dezvăluit Marian despre aventura sa cu Veronica? Află totul urmărind materialul video de mai sus, din emisiunea Acces Direct.

Machiaje de Halloween. Cum să te deghizezi la tine acasă
Halloween-ul a prins din ce în ce mai multă popularitate la noi în țară. Deși este o...
Horoscopul zilei de 21 octombrie 2021. Berbecii trebuie să fie sinceri cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 21 octombrie 2021 îi sfătuiește pe nativii din zodiac să nu se...
Ultimele știri