Căutare Live

Soția-vulpiță riscă să ajungă la închisoare! Soacra i-a dat o lovitură cruntă! „Nu pot să cred așa ceva”

Pentru că e Ziua Îndrăgostiţilor şi ştim cu toţii că dragostea trece prin stomac, Veronica şi Viorel au avut parte de o surpriză delicioasă. Direct de la restaurantul lui, Dima Trofim a venit cu cea mai bună corabie plină cu sushi!

Vulpița și Viorel din Blăgești au avut parte de o surpriză de zile mari cu ocazia Zilei Îndrăgostiților! După ce au fost la un atelier și și-au ales haine speciale, cei doi s-au delectat la o super ședință foto, făcută de profesioniști într-un studio special amenajat pentru ei.

Și pentru ca totul să fie fără cusur, cei doi au mai avut parte de o surpriză din partea echipei emisiunii Acces Direct!

citește și: Și-a arătat adevărata față! Vulpița s-a dezlănțuit, în direct! „Ești obrăznicuță! Acum ne arăți cum ești!”

Vulpița și Viorel Stegaru din Blăgești au fost poftiți să savureze o cină romantică împreună, pregătită chiar de celebrul Dima Trofim! Bărbatul pare mai îndrăgostit ca niciodată și a anunțat că ar vrea o pereche de gemeni de la soția sa.

Dar bucuria nu a durat mult și soacra Veronicăi a intervenit telefonic la Acces Direc şi a spus câteva cuvinte grele care au făcut-o să plângă pe soţia-vulpiță! Se pare că mama lui Viorel amenință că o va da în judecată pe noră, iar acuzațiile sunt extrem de grave.

„Nu pot să cred așa ceva, vreți să vă băgați nora în închisoare?!”, a fost reacția Mirelei Vaida.

Urmărește în materialul video de mai jos ce reproșuri are soacra Veronicăi:

Veronica din Blăgești, mai îndrăgostită ca niciodată! Cu cine a ales să rămână... Vulpiţa, dans din buric pentru Viorel! Veronica a făcut show interzis minorilor...
Ultimele știri
x