Vulpița, scene puternice de gelozie. Cum arată femeia care a băgat zâzanie în familia Stegaru

S-au încins din nou spiritele în familia Stegaru! Veronica este în război cu vecina ei, deoarece îşi apără teritoriul, dar şi căsnicia. Cele două şi-au scos armele şi se pare că niciuna nu vrea să lase garda jos.

Vulpița, scene puternice de gelozie. Cum arată femeia care a băgat zâzanie în familia Stegaru

De dimineaţă, Veronica şi Viorel Stegaru s-au trezit cu voie bună, dar şi cu chef de muncă. Veronica a măturat grijulie ograda, iar Viorel a pregătit lemnele pentru foc.Viorel a dat dovadă de harnicie încă de la prima oră a dimineţii şi ca un adevărat stăpân a preluat frâiele în gospodărie.

Liniștea a durat până când a apărut Iasmina în curtea celor doi, vecina pe care o apreciază foarte mult Viorel. În timp ce Veronica şi Viorel munceau de zor în gospodărie, un oaspete nepoftit i-a luat prin surprindere.

"Uite, daca tot m-ați poftit la masa, v-am adus și eu ceva gătit de mine. Sper să vă placă. Vreți să gustați?", spune Iasmina.

Pentru că soţii Stegaru ştiu să aibă grijă de oaspeţi, Viorel şi-a poftit vecina la masă, deși Veronica nu a fost mulțumită de acest lucru.

  • Vulpița, scene puternice de gelozie. Cum arată femeia care a băgat zâzanie în familia Stegaru
  • Iasmina, vecina soților Stegaru

Dacă ieri, Viorel a fost bucătar, azi soţul Vulpiţei a gustat din preparatul gătit de vecină. Veronica nu a fost atât de încântată de mâncarea gătită de Iasmina, aşa că i-a spus fără ocolişuri. În schimb, Viorel i-a dat o notă mare tinerei vecine.

"E geloasă că Viorel face glume cu mine!", spune Iasmina.

Ei bine, Viorel a reuşit s-o supere, din nou, pe Veronica: "Mie nu îmi plac gesturile astea si glumele. Dar știi ceva domnișoară, mai urmează și un copil și mai am și una la Blăgești.", spune Vulpița.

Vedeți întregul moment mai jos

Jennifer Lopez a strălucit la Global Citizen Live. Salopeta purtată de artistă a atras toate privirile
Jennifer Lopez a strălucit la Global Citizen Live. Artista i-a uimit pe toți cei prezenți la...
Horoscopul zilei de 29 septembrie 2021. Gemenii au probleme la locul de muncă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 septembrie 2021 spune că Gemenii au probleme la locul de muncă, dar...
Ultimele știri