Live acum
Prime Time 20:30Raman cu tine

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Coșmarul lui Viorel! Vulpiţa s-a transformat! Cum arată după ce şi-a vopsit părul, chiar în curtea casei | Video

Nici nu a ajuns bine acasă, că Vulpița deja vrea să fie alt om. După ce a vopsit părul mamei ei şi după ce şi-a schimbat culoarea părului, Veronicăi i-a trecut imediat prin cap să deschidă o afacere în sat.

Coșmarul lui Viorel! Vulpiţa s-a transformat! Cum arată după ce şi-a vopsit părul, chiar în curtea casei

Veronica a ajuns acasă, însă a decis că este nevoie de o nouă schimbare în viața sa, după ce l-a părăsit pe Viorel.

Tânăra și-a schimbat look-ul, asta după ce și-a vopsit mama chiar în bătătura casei!

Vulpița, decizie radicală după separarea de Viorel! Veronica a ajuns la Blăgești pentru totdeauna: "Mă mult definitiv aici!"

Vulpița are un nou look! Prima schimbare a Veronicăi, după ce a ajuns acasă!

Vulpița a luat o decizie importantă pentru ea în urmă cu doar câteva zile, atunci când după tot succesul pe care l-a avut în București, aceasta a hotărât să se întoarcă în satul natal după șase luni de zile!

Deja ajunsă în Blăgești în acest weekend, Vulpița a trecut direct la treabă și și-a vopsit mama în curtea casei, așa cum a putut. Deși nu a avea ustensilele necesare și condițiile ca la un salon din Capitală, având un tub de vopsea, dar și un lighean cu apă, tânăra i-a dat mamei sale un nou look, însă nu s-a oprit aici.

Mulțumită de rezultat, încă soția lui Viorel, Vulpița a decis că ar putea și ea să se vopsească, însă nu pe toată suprafața părului, ci doar să-și facă câteva șuvițe.

Acuzaţii şocante! La doar 24 de ani, Nicuşor a cunoscut gustul amar al trădării: "Soţia mea m-a înşelat cu vecinul de lângă casă!"

Aceasta a rugat-o pe mama sa să o ajute, iar în doar câteva minute s-a văzut în oglindă. Vârfurile părului său sunt acum roșcate și regretă totuși că nu s-a lăsat vopsită în tot capul deoarece rezultatul este unul mai mult decât cel la care s-ar fi așteptat!

Pentru mai multe detalii, urmăriți materialul de mai sus!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro