Live acumTe cunosc de undeva!
Prime Time 20:50Observator Special

Din Cenuşăreasă, regină! Vulpița, schimbare radicală de look! Viorel Stegaru a luat foc!

Dezvăluirea momentului la emisiunea Acces Direct! Vulpița a trecut printr-o transformare de zile mari și au un look nou, la care nimeni nu s-ar fi așteptat!

Veronica a avut parte de o schimbare radicală, dar asta nu înseamnă că scandalurile dintre ea și Viorel au încetat. Din contră! În acest sfârşit de săptămână, soţii Stegaru au fost la cuţite! Parcă mai tare ca niciodată!

Veronica a avut recent parte de o surpriză de proporții, atunci când echipa emisiunii Acces Direct i-a propus să meargă la un salon de înfrumusețare.

Vulpiţa s-a aşezat pe scaun şi s-a lăsat pe mâinile profesioniştilor. Pensată şi machiată ca pentru o şedinţă foto, Veronica era de nerecunoscut! Ca să fie şi mai frumoasă, părul i-a fost ondulat.

Veronica l-a și înlocuit pe Viorel?! Cum s-a dat de gol Vulpița, fără să își dea seama: „Ne-am plăcut. Ești o parte din mine”

După ce s-a lăsat pe mâinile specialiștilor care i-au schimbat atât stilul vestimentar, dar și machiajul, soția lui Viorel de la Blăgești a mai bifat o schimbare de look…uluitoare!

Soţul Veronicăi a luat foc când a văzut prin ce schimbare a trecut Vulpița.

Urmărește materialul de mai sus, pentru a vedea reacția lui Viore!

Video