Căutare Live

Nu o mai recunoști! Vulpița, schimbare spectaculoasă de look! Arată mai ceva ca divele de pe Dorobanți!

După o săptămână petrecută acasă, la Blăgeşti, Vulpiţa s-a întors în Capitală! Semn că rugile lui Viorel şi toate gesturile pe care le-a făcut nu au fost în zadar!

Nu o mai recunoști! Vulpița, schimbare spectaculoasă de look! Arată mai ceva ca divele de pe Dorobanți

Suferința a luat sfârșit în cuplul Stegaru! După ce aproape s-a topit de dorul Veronicăi și a sperat că se va întoarce de la o zi la alta, făcându-și zeci de rugăciuni, tânăra din Blăgești i-a îndeplinit visul soțului său și s-a întors la București. Nu oricum însă, ci complet schimbată!

Vulpița i-a făcut o dublă surpriză partenerului său de viață. Pe lângă faptul că a luat decizia de a se întoarce în apartamentul din București și să locuiască din nou împreună, Veronica și-a făcut o schimbare spectaculoasă la nivelul părului. Tânăra din Blăgești s-a vopsit roșcată.

Cântăreţul Nicuşor Micşoniu ascunde o dramă cutremurătoare: "Leșinam din bătaia pe care mi-o dădea, mi-a dat cu catarama peste față"

Chiar dacă la început Viorel nici nu voia să audă de aceste transformări, de această dată el a fost cel care i-a ales nuanța.

Invitați în platoul „Acces Direct”, Veronica și Viorel s-au afișat din nou ca doi îndrăgostiți. Cu această ocazie, Vulpița i-a făcut o frumoasă declarație soțului său, spunându-i că-l iubește. Cu toate astea, tânăra din Blăgești a spus că are așteptări ca acesta să fie și mai tandru cu ea și ca fetița lor să vină să locuiască cu ei în Capitală.

„Îl iubesc pe Viorel. Mi-am dat seama de când i-am dus lipsa. (...) Să văd și ceva la el schimbat. Să fie mai dulce cu mine, mai tandru, să aducă și el fata”, i-a transmis Vulpița lui Viorel.

Motivul conflictelor dintre Robert Târnăveanu și soția lui! Cei doi locuiesc într-un "castel" cu lumânări și flori

Pentru mai multe detalii, urmăriți clipul video de mai sus!

Motivul conflictelor dintre Robert Târnăveanu și soția lui! Cei doi locuiesc într-un "castel" cu lumânări și f... Minune! Rugăciunile şi lacrimile lui Viorel au adus-o pe Vulpiţa înapoi la Bucureşti: "Îmi voiau răul. Căutau să mă...
Ultimele știri