Live acumChefi la cutite Sezonul 9
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Vulpiţa şi Jador, pentru prima dată, faţă în faţă! Ce s-a întâmplat la întâlnirea, total neaşteptată: "Ești o şmecheră! Poţi să mă faci praf!"

Veronica a avut parte de o mare surpriză! Fix când Jador, rivalul său muzical, ieşea din platoul Star Matinal, de la Antena Stars, a dat nas în nas cu el.

Zi mare pentru soţii Stegaru! Veronica şi Viorel nu doar că se pregătesc să arate lumii cum a fost la filmările clipului pentru noul hit cu Rafaelo, dar au şi alte surprize pentru telespectatori ! Una mai mare decât alta! Pentru că, Veronica l-a cunoscut astăzi pe Jador!

Fix când Jador, rivalul său muzical, ieşea din platoul Star Matinal, de la Antena Stars, a dat nas în nas cu el.

"Băi. Nu pot să cred. Eu o cunosc pe Veronica, în momentul asta. Veronica e smecheră, mă. E o şmecheră! E foarte drăguţă Veronica. Eu sunt, eu sunt capabil să primesc orice injurii din partea ta Veronica, eu nu mă supăr. Tu poţi să să mă faci praf. Ea a fost cea mai campioană", a mărturisit Jador.

După ce a stat de vorbă, câteva clipe, cu Vulpiţa, Jador a făcut şi câteva dezvăluiri!

"Sunt fanul ei, practic. Este un om simplu şi cald. Este un om bun şi eu de asta o apreciez. Că e un om bun. Nu judecăm oamenii, după cum par. Acceptaţi-vă între voi, că eşti negru, că eşti alb, că eşti de la ţară. Acceptaţi-vă între voi. Vă iubesc", a dezvăluit Jador.

Pentru mai multe detalii, urmăriți video-ul de mai sus!