Căutare Live

Vulpiţa şi Rafaelo, coregrafie explozivă, pentru noul hit fenomen care se va lansa în curând! |VIDEO

Vulpiţa şi Rafaelo au ajuns la un studio de coregrafie. Cei doi au dat tot ce e mai bun din ei, au dansat până la epuizare și s-au pregătit intens pentru noul videoclip.

Vulpiţa şi Rafaelo au dorit să îşi perfecţioneze mişcările de dans, pentru noul lor videoclip, aşa că, au cerut ajutorul unui profesionist. Iar celebra coregrafă, Zizika nu i-a lăsat la greu pe cei doi artişti şi a pus la punct, special pentru ei, o coregrafie impresionantă.

Când Vulpiţa nu-i acasă, Viorel joacă pe masă! Pardon, la studio! Cum au decurs repetițiile! |VIDEO

Așa, Vulpiţa şi Rafa au ajuns la şcoala de dans a Zizikăi, unde aceasta, împreună cu zece dansatoare, repetau deja mişcările.

Zizika a repetat cu cei doi artiști până când aceștia au învățat toate mișcările.

Au dansat pâna la epuizare, iar la final Rafaelo a dezvaluit o parte dintre secretele surprizei muzicale pe care o pregătește împreună cu Vulpița.

Vulpita și Viorel, vizită la cazinou! Soții Stegaru și-au luat rămas bun! |VIDEO

Conform declarațiilor lui Rafa, în videoclipul piesei Maki, maki sushi, vor apărea mai multe dansatoare, scena va fi plină, iar piesa se anunță a fi una de mare succes.

Un moment spectaculos pregătit de coragrafa Zizika, a fost acela în care Vulpița a fost înconjurată de toate dansatoarele.

Veronica Stegaru, regină pentru o zi! Vulpița a strălucit pe podiumul modei, îmbrăcată într-o rochie eco! |VIDEO

Vedeți cum a decurs repetiția coregrafiei lui Rafa și a Vulpiței, accesând clipul video de mai sus, difuzat la Acces Direct.

Când Vulpiţa nu-i acasă, Viorel joacă pe masă! Pardon, la studio! Cum au decurs repetițiile! |VIDEO... Viorel Stegaru se vrea stăpân pe succesul Vulpiței! Rivalitate fără precedent între Rafa și Vio! |VIDEO...
Ultimele știri