Căutare Live

Vulpiţa şi Viorel au fugit de acasă! Veronica spune că soacra i-a propus să facă avort. De ce i-ar fi spus asta nurorii ei

La sfârşitul săptămânii trecute, o veste primită de la soţii Stegaru, a pus întreaga echipă Acces Direct pe gânduri. Vulpiţa şi Viorel au fugit de acasă! Telefoanele nu au încetat să sune, iar oamenii emisiunii au fost contactaţi imediat de cei doi soţi. Ce s-a întâmplat la Blăgeşti, dar şi de ce s-au hotărât soţii Stegaru să revină, în Bucureşti, aflăm chiar acum.

Vulpiţa şi Viorel au fugit de acasă! Veronica spune că soacra i-a propus să facă avort. De ce i-ar fi spus asta nurorii ei

Ziua în care reporterul, Acces Direct, Radu Rotaru a primit apelul disperat al soţilor Stegaru, a fost şi ziua în care cei doi au plecat de acasă!

După luni de zile de apărut în emisunea Acces Direct, cei doi soți au fost ferm convinși că și-au rezolvat problemele și a venit timpul să se așeze la casa lor. Între timp, au fost binecuvântați cu încă un copilaș, Viorel făcând anunțul în direct la Acces Direct că Veronica este însărcinată.

Cu toate astea, paradisul nu a durat foarte mult, motiv pentru care Vulpița a decis să părăsească casa conjugală.

Duminică, Veronica anunța pe pagina sa de Instagram că a părăsit Blăgeștiul și că se va întoarce la București, iar motivul plecării ei va fi dezvăluit în emisiunea Acces Direct.

De ce s-a întors Vulpița Veronica și Viorel la București?

Cei doi au decis să fugă de acasă motivând că nu erau condiții de tăit la părinți, acasă. Soții au decis să fugă pe furiș și să vină direct în Capitală cu microbuzul.

"Încă de dimineață am primit nenumărate apeluri de la Veronica și Viorel, am apucat să vorbesc câteva secunde și aceștia păreau extrem de agitați, nu au apucat să îmi povestească ce anume s-a întâmplat", spune reporterul Acces Direct, Radu.

După câteva zeci de minute de aşteptare, Vulpiţa şi Viorel au ajuns în Capitală.

Veronica şi Viorel s-au întors la Bucureşti joi, 29.10.2020. Ei au fugit de acasă. Veronica s-a întors doar cu două haine, restul lucrurilor au rămas în casa socrilor ei. Motivul plecării lor pare să fi fost neînțelegerile dintre soţi cu părinţii lui Viorel. Acum vor să-şi facă un viitor în Bucureşti. Vor să-şi aducă şi prima fată la Bucureşti.

Veronica, bănuită că este însărcinată cu altcineva. Cine o acuza pe Vulpiță de infidelitate

Soacra i-ar fi propus să facă avort

Vulpița spune că a fost primită cu braţele deschise de către socrii ei în momentul în care s-a întors la Blăgeşti, totul însă pâna în momentul în care a aflat că a rămas gravidă.

Tânăra face acuzații grave, spune că soacra i-a propus să facă avort, pentru că ea nu ştie să aibă grijă de un copil şi mai bine are grijă doar de cea mică. Mai mult, socrii le tot reporşau faptul că ei nu se angajează şi nu muncesc.

"O vecină care a venit la apă i-a zis soacrei să fac avort. Să mergem la Galați sau la Bârlad să fac avort", spune plângând Veronica.

"Asta nu, asta este exclus să facă avort. Eu nu am fost de acord cu avortul", spune Viorel.

"A zis că nu e copilul lui Viorel. Soaca s-a luat după vecină și a zis același lucru", spune Veronica cu lacrimi în ochi.

Vulpița Veronica va avea încă un copil. Care va fi numele noului membru

Vulpița Veronica este gravidă și, potrivit declarațiilor lui Viorel Stegaru, tânăra se simte bine și urmează să nască pe la finalul lunii aprilie sau în luna mai, fiind „însărcinată într-o lună și șapte săptămâni”, din spusele bărbatului. Dacă este băiat, soții din Blăgești îl vor numi pe copil Radu, iar dacă este fată va primi numele Doinița Mirela.

Mai mult decât atât, Vulpița Veronica și Viorel Stegaru au anunțat că nașii vor fi aleși tot din echipa emisiunii „Acces Direct” și au promis că, de îndată ce vor afla sexul copilului, vor da de veste.

Inițial, Viorel Stegaru a fost uimit de vestea că Vulpița Veronica este însărcinată, dar numeroasele teste de sarcină pe care le-au făcut au confirmat că nu există dubii.

Cu ce se ocupă Cosmina Adam când nu apare la Acces Direct. Nu mulți știu acest lucru despre ea... Veronica, bănuită că este însărcinată cu altcineva. Cine o acuza pe Vulpiță de infidelitate...
Horoscopul lunii octombrie 2022. Berbecii se vor vindeca de traumele din trecut. Descoperă ce îți rezervă astrele
Horoscopul lunii octombrie 2022 îi aduce pe nativi în fața schimbărilor ambițioase de...
Horoscopul zilei de 28 septembrie 2022. Vărsătorii trebuie să fie atenți la secretele pe care le împărtășesc cu ceilalți. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 septembrie 202 vine cu sfaturi pentru nativii din zodia Vărsătorului....
Ultimele știri
x