Căutare Live

Vulpița și Viorel au început o afacere locală. Ce au scos la vânzare soții Stegaru și ce bani au obținut

Vulpiţa şi Viorel au clădit o adevărată afacere locală! Cum toate au un început, soţii Stegaru nu s-au sfiit să meargă prin sat ca să-şi promoveze afacerea. Iată ce au scos la vânzare cei doi, dar şi cum au privit sătenii iniţiativa lor

Vulpița și Viorel au început o afacere locală. Ce au scos la vânzare soții Stegaru și ce bani au obținut

Soţii Stegaru s-au gândit să îşi îndulcească sătenii, aşa că afacerea lor este una cu mult zahăr. Vulpița și Viorel au zis că trebuie să scoată bani din piatră seacă, dar nu a fost chiar așa! Ingenioși, soții au pus bazele unei afaceri locale cu prăjituri și mâncare de casă. Au pus totul în cutie și au ieșit în stradă doar-doar să bată norocul pe i.

Zis și făcut! Norocul a fost de partea lor! Aşa că, soţii Stegaru au găsit primul client la doar câţiva paşi de curtea lor.

"Ce fel de prăjituri aveţi, domnule?", întreabă sătenii.

"Cu ciocolata", răspund țanțoși soții Stegaru.

"Bună calitate? Bună!". Cum altfel să fi fost, mai ales că atunci când Vulpița și Viorel se pun pe treabă, fac lucru bun! Sătenii au vreut să își încerce norocul la cei doi soți, poate apucă și ei să mănânce "pe datorie".

"Și dacă nu avem bani ne dați pe datorie?", întreabă sătenii.

Citește și: Vulpița a izbucnit când a auzit gluma făcută de Viorel. Cum a reacționat Veronica atunci când soțul ei a numit-o "varză"

Soții Stegaru răspund clar și răspicat: "Pe datorie, nu!". Munca multă se plătește, iar cei doi nu fac nicio excepție. Vor să facă bani să nu mai zică lumea din jur că nu se apucă de treabă!

Afacerea locală a soților Steagru: prăjituri pe ulițele satului

"Hai, nu luati o prajitura de la noi?", așa au ținut-o soții Stegaru de zi și până în seară ca să-și vândă prăjiturile. Iar cu încă o prăjitură vândută, Veronica şi Viorel au mers mai departe, pe uliţele satului. Au ajuns până la marginea satului, motiv pentru care cei doi soţi au făcut cale întoarsă şi şi-au încercat norocul pe alte străzi.

Următorul punct pe care vor să-l atingă este primarul. Dar, până să meargă la primar, soţii Stegaru au primit sprijin de la cei doi vecini. Soţii Stegaru nu s-au oprit. Şi-au continuat drumul prin sat şi păreau hotărâţi să nu se întoarcă acasă până nu vând toate prăjiturile.

Veronica şi Viorel au reuşit să vândă toate prăjiturile. Ce să mai, norocul le-a surâs celor doi şi au toate şansele să pună pe picioare o adevărată afacere locală.

Citește și: După ce au alungat-o pe Iasmina, Vulpița și Viorel i-au deschis ușa casei unei vecine dornice să-i ajute și să le fie alături

Ce bani au obținut Viorel și Veronica din vânzarea prăjiturilor

Prăjiturile vândute de către soții Stegaru au fost făcute de Veronica. Sătenii au mâncat prăjituri gătite de nimeni alta decât Vulpița, soția lui Viorel, viitoarea mamă a doi copii. Cei doi au strâns ceva bănuți cât să le ajungă pentru ceva zile, având în vedere că prețul pentru o bucată de prăjitură a fost 5 lei.

Sătenilor li s-a părut un preț bun și s-au bucurat să guste ceva dulce pe ulițele satului, gătit de Vulpița, la un preț accesibil. Vecinii au fost încântați de inițiativa celor doi și le-au făcut urări de bun augur, să le meargă tot mai bine!

Citește și: Schimbări majore la "reședința" soților Stegaru. Cum arată acum casa în care Vulpița și Viorel locuiesc

"Au zis să continuăm. Am primit sfaturi bune. Nu a comentat nimeni absolut nimic", spune Vulpița.

Urmăriți întregul moment în videoclipul de mai jos

Acces Direct, ediţie specială de 1 Decembrie, de la ora 14:00 la Antena 1... Vulpița ne dă vreo veste? Ce a postat Veronica pe Instagram despre evoluția sarcinii sale...
Ana-Maria Udriște, energică și spontană: „Sfatul meu a fost întotdeauna să ai un echilibru în opiniile pe care le exprimi”
Ana-Maria Udriște este o femeie de succes. Am descoperit-o fiind puternică, asumată,...
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2022. Taurii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2022 aduce schimbări în viața nativilor din zodia Taurului....
Ultimele știri
x