Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Film: Eroi de sacrificiu (SUA 2010)

Miracol în familia Stegaru! Vulpiţa şi Viorel au pus scandalurile casnice pe pauză şi şi-au unit forţele, la studio!

O altă poveste este pe cale să se scrie, dar cu aceleaşi personaje: Vulpiţa şi Viorel, în rolurile principale. După câteva zile de căutări şi convingeri, cei doi soţi s-au întâlnit, într-un final, pe acelaşi drum. Familia Stegaru va realiza o piesă alături de Rafaelo.

Mult mai îndrăzneaţă, decât data trecută, Vulpiţa a păşit încrezătoare în studioul de înregistrări, alături de Viorel. Acolo, soţii Stegaru s-au întâlnit cu Rafaelo, cel cu care soţii Stegaru vor să dea o nouă lovitură. Pe piaţa muzicală!

Ei bine, Viorel a fost primul care a intrat în cabina de voce. Şi ca să fie sigur că piesa va ieşi brici, soţul Vulpiţei a păşit cu dreptul. Dar nu înainte de a mai vedea o dată versurile cântecului şi de a se asigura că le cunoaşte. Asta, în timp ce Rafa şi Vulpiţa au încins un mic dans.

Despărțire dureroasă! Soţul Vulpiţei, pregătit să fugă cu o domniță! Viorel şi-a luat la revedere de la toată lumea!

Atât compozitorul, cât şi cel care a scris versurile au dat asigurări că piesa va ajunge repede numărul 1 pe Youtube, în trending-ul românesc.

Aşadar, Viorel a început să înregistreze şi chiar i-a ieşit de minune, mai ales că Rafa l-a asistat şi l-a ajutat în permanenţă.

Şi când nimeni nu se aştepta, Vulpiţa a revenit la sentimente mai bune faţă de Viorel. Atât de bune, încât a început să-i trimită pupici!

Şi chiar dacă a avut de comentat la adresa lui Viorel, piesa i-a plăcut atât de mult Vulpiţei, că a dansat mai tot timpul!

În timp ce Viorel se apropia de finalul înregistrării, soţia lui şi Rafa au mai schimbat câteva vorbe.

Ei bine, Viorel i-a cedat locul Veronicăi. Şi pentru că microfonul trebuia ajustat pentru înălţimea ei, Rafaelo i-a sărit în ajutor.

Atent nu doar la microfon, ci şi la căşti, Rafa a avut grijă ca Vulpiţei să-i iasă perfect înregistrarea. A stat cu ea în cabina de voce şi i-a dat sfaturi legate de cântat. Asta până când a intervenit Viorel.

Viorel Stegaru nu vrea să trimită bani pentru fetița lui! Mirela Vaida: "Furi de la copilul tău!"

Pentru mai multe detalii, urmăriți video-ul de mai sus!