Live acumObservator 23
Prime Time 20:20Asia Express - Drumul elefantului (r)

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Vulpița și Viorel au plutit în aer! Mentalistul Johannes i-a făcut să leviteze! Spectacol senzațional de iluzionism în platoul "Acces Direct" |Video

A fost un spectacol senzațional de iluzionism, în platoul "Acces Direct". Iar protagonișți au fost Vulpița și Viorel. Soții Stegaru au plutit, efectiv, în aer într-un număr de levitație, realizat de celebrul mentalist Johannes.

După ce au participat la un spectacol de iluzionism, soţii Stegaru s-au îndrăgostit de lumea misterioasă a magiei.

Celebrul mentalist Johannes a venit în platoul Acces Direct, unde a făcut o demonstrație de iluzionism, iar în ajutor i-au sărit soții Stegaru.

Adevărul gol-goluț! Camerele de supraveghere nu mint Ce s-a întâmplat, cu adevărat, între Vulpița și Rafaelo! |Video

Vulpița și Viorel au avut parte de spectacolul vieții lor. Cei doi soți au plutit efectiv în aer, spre uimirea lor.

Mentalistul Johannes a venit pregătit cu un număr de levitație, care i-a reușit perfect. El a reușit să-i ridice în aer și să-i facă să plutească, atât pe Veronica, cât și pe Viorel.

Dispariție misterioasă în casa Stegaru! Verighetele soților nu mai sunt! Viorel o acuză pe Veronica!

Amândoi s-au simțit extraordinar și au trăit cu siguranță o experiența unică, până în acest moment.

Cum a decurs spectacolul de iluzionism și ședința de levitație în care asistenții iluzionistului Johannes au fost chiar soții Stegaru, vedeți accesând clipul video de mai sus, difuzat la Acces Direct.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro