Live acumObservator 16
Prime Time 20:00Observator Sport

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Vulpita și Viorel au primit cadou o ședinta foto de Valentine's day! Au pozat în tandrețuri, de Ziua îndrăgostiților! Galerie foto

Veronica „Vulpița” și soțul ei, Viorel, au primit cadou o ședință foto de Valentine's day. Cei doi au pozat în tandrețuri, cu ocazia Zilei îndrăgostiților.

Vulpița și Viorel, ședință foto cadu de Ziua îndrăgostiților.

În imaginile realizate de Pixel bomb, cu ocazia Zilei îndrăgostiților, Vulpița și Viorel par topiți unul după altul.

De altfel, Veronica „Vulpița” și Viorel, soții Stegaru din Blăgești, au avut recent parte de o surpriză de proporții, atunci când echipa emisiunii Acces Direct le-a propus să îmbrace ținute ieșite din comun!

Citește și: Vulpiţa şi Viorel, schimbare uriașă de look! Cum arată acum soții Stegaru din Blăgești

Astfel, pe Viorel l-am văzut în geacă de piele cu ținte, având un look de rocker dur, în timp ce Veronica, soția-vulpiță, și-a făcut apariția într-o ținută superbă și extrem de elegantă. Transformați total, cei doi au ciocnit un pahar de șampanie, în această zi dedicată iubirii.

Deschideți galeria foto de mai sus pentru a vedea imaginile cu Vulpița și Viorel, realizate în cadrul unei ședințe foto cadou, cu ocazia Zilei îndrăgostiților.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro