Live acumChefi la cutite Sezonul 9
Prime Time 20:00Chefi la cutite Sezonul 9

Vulpita și Viorel au primit cadou o ședinta foto de Valentine's day! Au pozat în tandrețuri, de Ziua îndrăgostiților! Galerie foto

Veronica „Vulpița” și soțul ei, Viorel, au primit cadou o ședință foto de Valentine's day. Cei doi au pozat în tandrețuri, cu ocazia Zilei îndrăgostiților.

Vulpița și Viorel, ședință foto cadu de Ziua îndrăgostiților.

În imaginile realizate de Pixel bomb, cu ocazia Zilei îndrăgostiților, Vulpița și Viorel par topiți unul după altul.

De altfel, Veronica „Vulpița” și Viorel, soții Stegaru din Blăgești, au avut recent parte de o surpriză de proporții, atunci când echipa emisiunii Acces Direct le-a propus să îmbrace ținute ieșite din comun!

Vulpita și Viorel au primit cadou o ședinta foto de Valentine's day! Au pozat în tandrețuri, de Ziua îndrăgostiților! Galerie foto

Citește și: Vulpiţa şi Viorel, schimbare uriașă de look! Cum arată acum soții Stegaru din Blăgești

Astfel, pe Viorel l-am văzut în geacă de piele cu ținte, având un look de rocker dur, în timp ce Veronica, soția-vulpiță, și-a făcut apariția într-o ținută superbă și extrem de elegantă. Transformați total, cei doi au ciocnit un pahar de șampanie, în această zi dedicată iubirii.

Deschideți galeria foto de mai sus pentru a vedea imaginile cu Vulpița și Viorel, realizate în cadrul unei ședințe foto cadou, cu ocazia Zilei îndrăgostiților.

Video