Căutare Live

Vulpița și Viorel, cină romantică la malul mării! Ce delicatese exotice au avut în meniu soții Stegaru! | VIDEO

Vulpița și Viorel au avut parte de o cină romantică la malul mării. Caracatiță pe pat de salată, cuscus și alge au fost delicatesele din meniul soților Stegaru.

A fost o zi de neuitat pentru soţii Stegaru! O primă zi pe litoral, care s-a încheiat cu o cină romantică, la un restaurant de lux, situat chiar pe malul mării.

S-au bucurat ca doi copii! Vulpița și Viorel au îmbrățișat marea! Soții Stegaru au ajuns pentru prima dată la malul mării! Cum au reacționat cei doi soți din Blăgești|VIDEO

Însă, până să se aşeze la masă, Vulpiţa şi Viorel au fost salutaţi şi fotografiaţi de mai toţi oamenii care ieşiseră la plimbare.

Soţii Stegaru s-au simţit ca două vedete de la Hollywood

Îmbrăcată într-o rochie albă, Veronica a radiat de fericire. Vizita la mare a fost un prilej de bucurie şi pentru Viorel. Îmbrăcat şi el elegant, într-un sacou negru din catifea şi cu o pereche de pantaloni gri, acesta a fost foarte atent cu soţia sa. Dar a avut ochi şi pentru oamenii care-i strigau, pe amândoi, din toate direcţiile.

Veronica, în straie populare! Cum arată Vulpița și Viorel Stegaru în costume tradiționale! |Foto

Meniul celor doi soți a fost unul exotic, iar Viorel a refuzat să mânânce fructele de mare din farfurie, în timp ce Veronica a prins curaj și s-a declarat încântată de gustul caracatiței, despre care spunea că ar semăna la gust cu puiul.

Melodia lansată de soții Stegaru, în preferințele muzicale ale ascultătorilor din România! Ce mesaj le transmite Vulpița admiratorilor ei! |FOTO

Distracția Veronicăi și a lui Viorel nu s-a oprit aici. Vedeți cum a decurs cina romatica a soților Stegaru, din Blăgeșți, accesqnd clipul video de mai sus, difuzat la Acces Direct.

S-au bucurat ca doi copii! Vulpița și Viorel au îmbrățișat marea! Soții Stegaru au ajuns pentru prima dată la malul mări... Caz dramatic într-o familie! Tată mort în accident de mașină! Vinovatul care gonea cu 200 de kilometri este încă în libe...
Ultimele știri