Live acum
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Vulpița își vede visul îndeplinit? Soții Stegaru își aduc fetița la București. Cuplul din Blăgești a dat vestea cea mare în direct | VIDEO

Vulpița și Viorel au dat cea mai mare și frumoasă veste în direct. Cuplul din Blăgești a ajuns la un numitor comun și au hotărât să își aducă fetița la București.

La începutul emisiunii ”Acces Direct”, Vulpița a venit cu o propunere la care nu mulți s-ar fi așteptat. Cum acum nu mai locuiește cu Viorel, tânăra ajunsă vedetă în Capitală este hotărâtă să îi mai ofere o șansă soțului ei, dar cu o condiție.

Dacă mulți s-ar fi așteptat ca totul să se fi rezumat la o ieșire sau o schimbare de look, ei bine, nu a fost așa. Vulpița i-a propus soțului, pentru a se împăca, să îi aducă fiica în Capitală.

Vulpiţa, supradoză de fericire! Veronica Stegaru şi-a făcut de cap, la Blăgeşti! "Mie îmi place la oraş"​

”Săptămâna asta promiți că aduci fata la București? Ar fi frumos să o plimbăm pe aici. Copilul trebuie să stea mai mult cu părinții”, a spus Vulpița.

Vulpița și Viorel își aduc fetița la București

La auzul unei asemenea propuneri, Viorel nu a părut deloc încântat. Ba mai mult, bărbatul din Blăgești a venit și el cu o condiție.

”Să vedem, nu pot să fac așa ceva până nu te văd pe tine acasă”, a spus Viorel la ”Acces Direct”.

Pentru a-și vedea fetița lângă ea, pe care o vrea, de data aceasta, definitiv în Capitală, Veronica a făcut chiar și un pariu cu soțul său.

”Batem palma, promit că vin acasă, dacă aduci fata”, a mai declarat Veronica.

Mirela Vaida și-a prezentat diploma de BAC, în direct, la Acces Direct! Ce note a luat frumoasa pezentatoare | Video

Convins pe jumătate, Viorel a avut ultimul cuvânt de spus. Soțul Veronicăi a decis că va aduce fata, dacă Vulpița va reveni acasă.

”Dacă te văd cu bagajul, atunci aduc fata, dacă nu, nu”, a spus foarte clar Viorel.

Pentru mai multe detalii, urmăriți materialul de mai sus din cadrul emisiunii Acces Direct!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro