Live acumAcces Direct
Prime Time 20:25Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

În curând devin șoferi! Vulpița și Viorel, pregătiri intense pentru examenul de permis | Video

O nouă zi, noi lecţii importante despre regulile de circulaţie. De data aceasta, semnele şi indicatoarele de circulaţie. Cum s-au descurcat Veronica şi Viorel, dar şi de ce a izbucnit Vero în lacrimi.

.Veronica si Viorel s-au întors în clasa de curs, de la școala de șoferi, pentru noi lecții de teorie. însă, pentru că lucrurile nu se întâmplă mereu așa cum și-ar dori, și pentru ca nu a fost prea pregătită, primul test, cel de ieri a fost cu ghinion.

Vulpița, declarație șoc! "Am pe altcineva. Vreau să divorțez" | VIDEO

Vulpița a vărsat lacrimi amare de necaz

"Testul a luat sfârșit. Ați fost declarat respins la examenul de teorie", scria pe monitorul din fața Vulpiței.

Dar Veronica Stegaru, nu s-a dat bătută și a mai încercat încă o dată.

"Este greu, dar nu este imposibil," a spus Vulpița, care pare destul de ambițioasă, și a mai încercat o dată, cu succes.

Cum arăta soțul Vulpiței în urmă cu mai bine de zece ani! "Uite-l pe Viorel cu ochelari. Zici că-i prințul Charles"

Testul familiie Stegaru nu s-a oprit aici, Veronica și Viorel au fost supuși altor întrebări, legate de indicatoarele de circulație.

Cum a decurs tot testul soților Stegaru si cum s-au descurcat aceștia, vedeți accesând clipul video de mai sus, prezentat la Acces Direct.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro