Live acum
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Vulpiţa şi Viorel, schimbare uriașă de look! Cum arată acum soții Stegaru din Blăgești

Dezvăluirea momentului la emisiunea Acces Direct! Vulpița și soțul său, Viorel, au trecut printr-o transformare de zile mari și au un look nou, la care nimeni nu s-ar fi așteptat!

Veronica și Viorel, soții Stegaru din Blăgești, au avut recent parte de o surpriză de proporții, atunci când echipa emisiunii Acces Direct le-a propus să îmbrace ținute ieșite din comun!

Astfel, pe Viorel l-am văzut în geacă de piele cu ținte, având un look de rocker dur, în timp ce Veronica, soția-vulpiță, și-a făcut apariția într-o ținută superbă și extrem de elegantă. Transformați total, cei doi au ciocnit un pahar de șampanie, în această zi dedicată iubirii.

Amândoi au fost cu zâmbetul și extrem de emoționați, iar noul look cu care s-au afișat după vizita la atelierul de croitorie.

Dincolo de reproşuri, soţia-Vulpiţă părea tare încântată de noul look al soţului ei. Doar era prima dată când îl vedea pe Viorel îmbrăcat atât de cool!

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea Acces Direct ca să vezi cum arată acum Vulpița și Viorel din Blăgești!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro