Vulpița și Viorel i-au cântat lui Mihai Trăistariu. Ce spune artistul despre performanța soților Stegaru: "Trebuie să îi facă cineva o piesă de operă"

Întâlnire de zile mari pentru Vulpița și Viorel Stegaru, cei doi soți au luat lecții de canto de la cântărețul Mihai Trăistariu.

Când credeați că Veronică și Viorel le-au încercat pe toate, ei bine, v-ați înșelat. După ce au ajuns în topuri cu melodiile lansate, alături de mari artiști ai țări, acum soții Stegaru vor să facă o meserie din muzică.

Și cum o adevărată carieră implică și multă muncă, Vulpița și soțul său au trecut la treabă și au început să ia lecții de canto de la nimeni altul, decât Mihai Trăistariu.

Fiica acuzată de furt de propria mamă! Fară vină? Moment de panică în platoul Acces Direct: " Mă înțeapă inima" | VIDEO

Celebrul artist s-a pregătit, așa cum face cu elevii săi, și i-a supus pe cei doi la mai multe probe de foc, pentru a-și da seama unde se clasează acum soții care au ajuns în topuri.

Timizi, dar nerăbdători așa au pornit cei doi spre prima lor lecție de canto, după care, spune Mihai, s-au descurcat de minune.

Veronica și Viorel Stegaru iau lecții de canto de la Mihai Trăistariu

”Veronica stă bine la ritm și câștigă la floricele. Ea este soprană de coloratură. Trebuie să îi facă cineva o piesă de operă”, a spus Mihai Trăistariu.

Ei bine, dacă Veronica a câștigat două puncte în urma primei ore de canto, Viorel a fost marele învingător, deși nimeni nu se aștepta.

”Viorel e bun la volum și are ureche. El poate să fie cântăreț, să nu mai zică nimeni nimic, a luat puncte de la mine și astăzi el este câștigătorul lecției”, a mai declarat Trăistariu.

Cocoș de la Călărași își prezintă apartamentul de lux. Duplex-ul manelistului, amenjat în totalitate de soția sa | VIDEO

După ce au fost supuși mai multor probe și au primit și temă pentru acasă, Viorel Stegaru nu a venit cu o propunere bombă.

”Știi ce își propun eu, să faci o melodie cu Mihai”, i-a sugerat Viorel soției sale, care a părut încântată de această idee.

Însă, conform spuselor artistului, acest lucru se va întâmpla, după ce vor mai acumula informații de la orele de canto.

Pentru mai multe detalii urmăriți materialul de mai sus!

Ultimele știri