Vulpița și Viorel Stegaru, povestea lor de la prima apariție și până acum. De ce au fost inițial la TV

Vreme de câteva luni, numele Vulpița a fost pe buzele tuturor. Dar cum a devenit ea cunoscută în România și de ce a apărut, pentru prima dată, la "Acces direct", puține persoane își amintesc.

Veronica și Viorel Stegaru (sursa foto: Captura Youtube)

Ei bine, chiar scenele de infidelitate făcute de soția lui Viorel Stegaru au adus-o în atenția publicului. Apărea pe micile ecrane la începutul anului 2020 pentru că dorea să-și facă dreptate. Veronica, căci acesta este numele său real, acuza că a fost răpită de trei tineri și abuzată.

Se pare totuși că lucrurile nu au stat deloc așa, iar mai târziu s-a aflat că nu a fost vorba de niciun viol, iar alte escapade amoroase ale Vulpiței au început, ușor-ușor, să iasă la iveală.

S-au lansat în muzică

Popularitatea câștigată de soții Stegaru le-a deschis mai multe portițe. Dincolo de faptul că erau zilnic în platoul "Acces Direct", lucru care le-a asigurat o viață mai mult decât decentă, cei doi au fost luați în vizor de mai mulți artiști cu care au lansat mai multe piese.

În ciuda faptului că i-au fost puse la îndoială calitățile vocale, piesele Veronicăi s-au dovedit a fi un real succes. Ea a reușit să se mențină săptămâni întregi în trending și a adunat, în medie, 10 milioane de vizualizări per melodie. Nici soțul său nu s-a lăsat mai prejos.

Îți mai amintești cum arăta Vulpița când a apărut pentru prima dată la televizor? Prin ce transformări a trecut Veronica Stegaru în ultimele luni | Foto

Au atras simpatia telespectatorilor

La TV, Vulpița și Viorel Stegaru au generat audiențe record. Întrebată care crede că este rețeta succesului, Mirela Vaida, moderatoarea emisiunii "Acces Direct" spunea că ce a reuşit Vulpiţa este inexplicabil.

"Nişte oameni simpli care şi-au complicat viaţa într-un mod la care nu se aştepta nimeni. Că lumea se uită, ne-o arată cifrele. Suntem lideri incontestabili de audiență de 14 săptămâni, pe toate segmentele de public. Cum vă explicaţi că toată lumea îi urăşte, dar toată lumea îi priveşte?”, mărturisea vedeta Antena 1.

Și în mediul online, cei doi se bucură de o atenție deosebită. Persoanele care o îndrăgeau nu s-au mulțumit să urmărească evenimentele și schimbările din viața cuplului difuzate la TV, ci s-au abonat și la conturile lor de socializare. Pe Instagram, Vulpița este urmărită de peste 200.000 de persoane, pe când partenerul său are puțin peste 80.000 de urmăritori.

De ce au plecat Veronica și Viorel Stegaru de la "Acces Direct"

Minciuna spusă, la începutul poveștii lor televizate, de către Vulpița care nu știa cum să-și asume dispariția de acasă a făcut-o să decadă în ochii socrilor ei. Este unul dintre motivele pentru care ea a amânat întoarcerea lângă fiica sa.

Citește și
cosmin-eliza-natanticu-fac-păpușă
Asia Express, 25 octombrie 2021. Cosmin și Eliza Natanticu au dat de un șofer care vorbea română. Cine se afla în mașina
Asia Express, 25 octombrie 2021. Cosmin și Eliza Natanticu au dat de un șofer care vorbea română. Cine se afla în mașina
mihai-petre-elwira
Asia Express, 25 octombrie 2021. Șoferul care a vrut să-i dea jos din mașină pe Mihai și Elwira Petre. Ce au făcut concurenții
Asia Express, 25 octombrie 2021. Șoferul care a vrut să-i dea jos din mașină pe Mihai și Elwira Petre. Ce au făcut concurenții
zarug-lorelei-cuza-emi-asia-mai-tarziu
Asia mai târziu, episodul 20. Ce au spus Lorelei și Zarug despre eliminarea din Asia Express. Cum a fost ultima etapă pentru ei
Asia mai târziu, episodul 20. Ce au spus Lorelei și Zarug despre eliminarea din Asia Express. Cum a fost ultima etapă pentru ei
Mai multe articole

În timp, se pare că aceștia au revenit la sentimente mai bune și au iertat-o pe soția infidelă a fiului lor. Așa se face că, la rugămințile familiei, perechea a ales să revină în sânul ei.

"A venit doamna Ilinca (n.r. – mama lui Viorel Stegaru). I-a luat cu trenul şi a spus 'Hai acasă!' 'Păi?' 'Amândoi!' 'Veronico, vii şi tu…' 'Am vorbit cu nea Dumitru (n.r. – socrul Vulpiţei), te iartă, te primeşte. Copilul are nevoie de voi.' Cică de două zile plânge de dorul mamei şi al tatălui… Iar eu mă bucur tare mult că au plecat… Nu, chiar au plecat! O să vedeţi, poate o să mai posteze şi o să vă ţină la curent. S-au dus de bunăvoie”.

Ce mesaj a transmis Vulpița Veronica, înainte să plece de la „Acces direct”: „Sunt roșie ca focul”

Ultimele știri