Vulpiţa şi Viorel Stegaru, așa cum nu i-ai mai văzut niciodată! "Vreau să fim alături până la moarte!"

Vulpița și Viorel au petrecut momente de neuitat la Poarta Sărutului. Soții Stegaru, par mai îndrăgostiți ca niciodată și nu ezită să arate asta lumii întregi.

La Poarta Sărutului, acolo au ajuns soții Stegaru. Exact în locul magic unde de ani şi ani este slăvită iubirea, acolo au poposit Vulpiţa şi Viorel. Căci dragoste mai focoasă decât la Gorj, nici că s-a mai pomenit !

"Brigitte și Pastramă", cel mai tare reality show de la "Antena Stars"! "În familia noastră totul se întâmplă cu pasiune"

După atâtea urcuşuri şi coborâşuri, cel mai cunoscut cuplu a pornit într-o aventură nouă, acolo unde iubirea a fost celebrată şi savurată la maximum!

Vulpiță și Vioreal, așa cum nu i-ai mai văzut niciodată

"Vreau să fim alături până la moarte!", au fost cuvintele Veronicăi adresate lui Viorel.

În mașină distracția a fost la cote maxime. Fericita că Viorel i-a pregatit o surpriză, Viorea a început să-i cânte soțului ei, melodii de dragoste.

Vulpița Veronica, scoasă din minți! Viorel a primit mesaje fierbinți pe telefon: „Iubi, de ce nu răspunzi”

A doua melodie , se pare , ca a fost pe placul lui Viorel, fiind o melodie populară, iar cei doi au fost numai lapte si miere. Și a fost doar începutul, în drumul lor spre orașul iubirii. Amândoi radiau de fericire și străluceau ca niciodată.

Ajunși în orașul lui Brâncuși, soții Stegaru s-au plimbat de mână, au zâmbit și s-au bucurat de momentele frumoasa, apoi s-au sărutat sub Poarta Sărutului, unde și-au făcut declarații de iubire.

S-au îmbrățișat cu patos, de parca acum săgeata lui Cuppidon le-ar fi străpuns inima. Vulpița și Viorel au fost senzația orașului, precum niște vedete, sub ochii curioșilor.

Cum au reacționat cei doi soți si cât de îndrăgostiți sunt, vedeți accesând clipul video de mai sus, difuzat la Acces Direct.

Zodii norocoase în ziua de 21 septembrie 2021. 3 nativi care se vor bucura de reușite
Nativii se vor bucura de foarte multe surprize frumoase pe tot parcursul zilei. Se anunță o...
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021. Gemenii trebuie să aibă grijă de familie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021 spune că munca grea abia acum începe pentru Gemeni....
Ultimele știri