Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:20Asia Express - Drumul elefantului (r)

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Vulpița și Viorel, vedete la Bârlad! Soții Stegaru, asaltați de admiratori, mai ceva ca vedetele consacrate! |Video

Vulpița și Viorel a poposit la Bârlad, unde soții Stegaru au fost asaltați de foarte mulți admiratori, care s-au fotografiat alături Vero și Vio, dar le-au oferit și sfaturi.

După ce Veronica şi Viorel şi-au vizitat familiile, cei doi au dat şi o fugă până la Bârlad. Şi, pe tot parcursul plimbării lor, Vulpiţa şi Viorel au fost asaltaţi de fani.

N-ai mai văzut atâta zâmbet pe fața ei niciodată! Vulpița, în culmea fericirii la reîntâlnirea cu familia ei din Blăgești! |VIDEO

Două doamne, aşezate pe o bancă au avut şi câteva sfaturi pentru ei.

Doamnele i-au sugerat lui Viorel să se poarte mai frumos cu Veronica, în ceea ce privește relația lor, femeile au fost de părere că Viorel exagerează, fiind prea strict și exigent cu Vulpița.

De ce nu poate Vulpița să-și ia copilul de la socri! Legea nu e de partea ei! |Video

Iar daca la început Viorel era favoritul publicului, se pare ca rolurile au fost inversate, iar acum Vulpița este în topul preferințelor, celor care îi urmăresc.

În timp ce discutau, un domn s-a apropiat pentru a se fotografia cu ei, iar părerea lui era una categorică în ceea ce îi priveste pe soții Stegaru. Bărbatul este de părere ca cei doi soți se potrivesc de minune, iar un divorț nu ar fi binevenit.

Întâlnire cu scântei! Soții Stegaru au revenit la Blăgești! Cum a decurs întâlnirea celor doi, cu mama lui Viorel! |VIDEO

Viorel a rămas uimit de primirea bârlădenilor, care se înghesuiau să facă fotografii alături de cei doi.

Se pare că fiecare dintre cei doi are fanii lui, iar părerile sunt împărțite în egală măsură.

Vulpița și Viorel au plutit în aer! Mentalistul Johannes i-a făcut să leviteze! Spectacol senzațional de iluzionism în platoul "Acces Direct" |Video

Urmăriți tot filmul popularității de la Bârlad al celor doi soți Stegaru, accesând clipul video de mai sus, difuzat la Acces Direct.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro