Live acum
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Vulpița, apariție interzisă minorilor! Veronica a dansat într-o fustă ce a lăsat totul la vedere

Ieri a fost ziua cea mare pentru Veronica. Vulpița de la Acces Direct e deja un fenomen după ce şi-a lansat prima melodie, cu tot cu videoclip! Piesa se bucură de un succes răsunător şi pentru că vrea să îşi ţină fanii aproape, Veronica a decis să bucure fanii cu un dans sexy!

În mai puțin de 24 de ore de la lansarea piesei, Veronica Stegaru a adunat mai bine de un milion de vizualizări la piesă!

Pentru cei care nu știu, în cursul zilei de luni, Vulpița a anunțat că a fost într-un studio muzical și a înregistrat prima sa melodie, reușind astfel să își îndeplinească visul de-a se lansa în muzică!

citește și: Vulpița și Viorel, scoși la tablă și ascultați la lecții! Cine e mai deștept dintrei ei? „Mai trăiește Eminescu?”

Nedezlipit de soţia sa, Viorel a fost şi el prezent la studioul de înregistrări, fericit că Vulpiţei i s-a oferit această şansă.

Vulpița, apariție interzisă minorilor! Veronica a dansat într-o fustă ce a lăsat totul la vedere

Vulpița dansând la Acces Direct

Azi, când piesa a înregistrat un succes răsunător, Veronica a pregătit fanilor o surpriză pe măsură: un dans cum numai ea știe să facă, într-o ținută ce a lăsat totul la vedere!

Urmărește materialul video de mai sus din emisiunea Acces Direct ca să savurezi momentul cu Veronica!