Live acumObservator 23
Prime Time 20:30Animatie: O poveste incalcita

Vulpița Veronica a primit un colet misterios de zece kilograme! A plâns când a văzut ce conține: „Nu mă așteptam”

Moment emoționant în timpul emisiunii Acces Direct! Vulpița Veronica a izbucnit în lacrimi atunci când a deschis uriașul colet pe care l-a primit cadou!

Certurile au devenit tot mai frecvente în familia Stegaru și cei doi soți nu au exclus nici posibilitatea unui divorț. La un moment dat, Viorel Stegaru și-a făcut apariția după emisiunea Acces Direct cu un colet de zece kilograme. Toată lumea s-a îtnrebat ce conține mistgeriosul pachet!

VULPIȚA VERONICA A PRIMIT UN COLET DE ZECE KILOGRAME

Dacă până acum Viorel Stegaru își împăca soția destul de ușor, iată că evenimentele recent au făcut-o pe femeie să pară mai pornită ca niciodată să se despartă de el. De data aceasta, cadoul misterios nu a venit din partea lui Viorel, ci din partea doamnei Adina!

CITEȘTE ȘI: Imagini interzise minorilor! Vulpița Veronica, filmată în brațele lui Viorel! „Lasă-mă în pace”

Pe lângă o mulţime de haine, foarte frumoase, Vulpița a primit şi câteva bijuterii sau alte obiecte necesare.

Vulpița Veronica a primit un colet misterios de zece kilograme! A plâns când a văzut ce conține: „Nu mă așteptam”

Surpriză la Acces Direct! Vulpița Veronica a primit un colet misterios

„Nu mă așteptam. Îi mulţumesc foarte frumos! Îmi plac foarte mult şi să ne urmăriţi în continuare”, a zis Vulpița, cu ochii în lacrimi.

DESPRE VULPIȚA VERONICA ȘI VIOREL STEGARU DIN BLĂGEȘTI

Pentru cei care nu știu, Veronica Stegaru, cunoscută publicului larg și drept soția-vulpiță din Blăgești, a devenit o adevărată senzație a momentului după ce și-a făcut apariția la emisiunea Acces Direct, încercând să își resolve problemele cu soțul său, Viorel.

CITEȘTE ȘI: A recunoscut! Vulpița Veronica i-a mințit pe toți! Ce secret a ieșit la iveală: „A fost o capcană”

Odată ajunși în atenția publicului, Veronica și Viorel au devenit protagoniștii unui serial ce a ținut publicul cu sufletul la gură, săptămână după săptămână.

Cei doi au încercat în repetate rânduri să își consolideze căsnicia și au ajuns chiar să savureze viața de la București și să lanseze și piese de succes, cu milioane de vizualizări pe YouTube.

Video