Căutare Live

Vulpița Veronica, externată din spital. Cum se simte Veronica Stegaru acum

După ce în urmă cu câteva zile, Vulpița Veronica a ajuns de urgență la spital în urmă cu câteva zile, astăzi Viorel rupe tăcerea și oferă detalii despre bebelușul lor.

În urmă cu o săptămână, Vulpița Veronica de la Blăgești a ajuns de urgență la un spital din Vaslui.

antena 1

Radu Rotaru i-a vizitat acum o lună pe soții Stegaru. Reporterul Radu Rotaru spune că i-a găsit sănătoși, Vulpița fiind acasă cu socrii ei, alături de fetița ei. Viorel era atunci plecat la muncă.

În urmă cu o săptămână, Vulpița Veronica de la Blăgești a ajuns de urgență la un spital din Vaslui. Ce a aflat de la medici a lăsat-o în lacrimi.

Vulpița Veronica a ajuns la spitalul SAJ Vaslui de urgență după ce acuza dureri mari, fiind însărcinată în săptămâna 35. După triaj, Veronica Stegaru a ajuns în Secția de ginecologie unde a fost consultată de un medic.

Medicul ginecolog a observat că Veronica Vulpița este predispusă să nască prematur și a decis ca pacienta să rămână sub observație. Până când va naște, Vulpița rămâne internată deoarece medicii au dorit să ia toate măsurile de siguranță pentru momentul în care va intra în travaliu.

Care e starea Vulpiței acum și de ce a fost internată

Radu Rotaru l-a sunat pe Viorel Stegaru pentru a afla detalii despre starea Vulpiței.

Citește și: Viorel Stegaru și-a sărbătorit ziua de naștere. Ce i-a transmis Veronica Vulpița înainte să devină părinți pentru a doua oară

Marți a fost externată din spital și se simte bani. E posibil să nască în aproximativ o săptămână sau chiar două, din spusele medicilor ginecologi. Termenul pe care îl are Vulpița pentru a naște este 19 mai.

Motivul pentru care are a ajuns la spital și era în pericol să nască premature este efortul pe care l-a făcut Vulpița. Se pare că deși mai are puțin până naște, Veronica nu a stat locului și a muncit în gospodărie.

Veronica Vulpița va deveni în curând mamă pentru a doua oară și, deși este în a 35-a săptămână de sarcină, femeia a fost adusă de urgență la spital, stârnind îngrijorări în rândul celor din familie.

Viorel Stegaru și soția sa mai au împreună o fetiță pe nume Maria, în vârstă de aproximativ patru ani, care le bucură sufletul în fiecare zi. Pentru cei care nu știu, Vulpița Veronica și Viorel Stegaru din Blăgești au decis să vină la emisiunea „Acces Direct” de la Antena 1 pentru a-și rezolva problemele de căsnicie și pentru a pune capăt zvonurilor lansate de niște săteni cu privire la infidelitatea tinerei.

Veronica și Viorel, părinți pentru a doua oară în curând

Veronica Strgaru, tânăra din Blăgești, este mai pregătită ca niciodată să aducă pe lume cel de-al doilea copil, un băiețel. De când este însărcinață, Vulpița nu a mai fost atât de activă pe rețelele sociale, locul în care își ține la curent prietenii virtuali cu cele mai importante și speciale momente din viața sa.

De Sfântul Andrei, anul trecut, Viorel și Veonica au dezvăluit sexul bebelușului lor, după ce au venit în București pentru o nouă ecografie. Cei doi se vor bucura de un băiețel, iar numele ales este Radu, după numele redactorului Radu Rotaru.

Citește și: Ce face Vulpița Veronica, deși mai are puțin până va naște! Imaginile sunt deja pe internet

Vulpița mai are o fetiță în vârstă de aproximativ patru ani, pe care a numit-o Maria. Nu de puține ori, Veronica a fost „taxată” și aspru criticată de către urmăritorii săi pentru faptul că își neglijează copila. Venind la București la emisiunea „Acces Direct” ca să își rezolve problemele de cuplu, tânăra a lăsat copilul în grija socrilor. Însă, ceea ce inițial părea doar o poveste obișnuită s-a transformat într-un adevărat fenomen urmărit de milioane de români.

Viorel , nou loc de muncă

Viorel muncește în sat pentru că a investit banii câștigați anul trecut în utilaje și este destul de solictat printre vecini. Soțul Vulpiței muncește cu ziua.

S-a schimbat numele copilului?

Se pare că soții Stegaru vor să schimbe numele băiețelului în Daniel, după numele nașului care le va boteza copilul.

Mirela Vaida s-a întors din vacanță. Rochia scurtă care îi scoate în evidență picioarele bronzate...
Ultimele știri
Top Văzute
x