Live acumObservator 23
Prime Time 20:30Raman cu tine

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Vulpița Veronica, însărcinată? Viorel aruncă bomba: "O să vină și un bebe!" |Video

Vulpiţa şi Viorel au făcut noi dezvăluiri din izolare. Soții Stegaru nu se plictisesc deloc şi îşi umplu timpul cu diverse activităţi. Mai mult, în această perioadă, relaţia lor este mai strânsă ca niciodată, ba chiar au făcut şi un anunţ important care a șocat pe toată lumea.

Relația celor doi este mai strânsă ca niciodată, iar Viorel a transmis și un mesaj fanilor.

În weekend soții Stegaru și-au petrecut izolarea la bucatatrie, unde Vulpița a gătit o ciorbița cu carne, borș și taiței de casă, facuți chiar de Veronica. Vulpița le-a arătat fanilor ei cum gătește ciorba cu borș de casă.

Viorel Stegaru şi sosia Irinei Loghin, show demenţial la fereastră! |Video

Soții Stegaru s-au filmat în izolare

Se pare ca problemele i-au apropiat pe cei doi soți de la Blăgești și se înțeleg mai bine ca oricând. Ba mai mult, cei doi au cântat și au făcut spectacol, iar în finalul filmării au trasnmis și un mesaj fanilor lui.

"O surpriza mare pentru toți fanii. O să vină și un bebe. În timpul izolării o să vină și un bebe," a transmis Viorel Stegaru.

Însă , bărbatul a fost repede contrariat de Vulpița, care a negat ca ar fi adevarat.

Vulpița a transmis un mesaj tuturor, prin care îi încuraja pe oameni sa poarte masca pentru a nu păți la fel ca ei.

Pe unde s-au plimbat Vulpița și Viorel, înainte să fie confirmați cu Covid-19! | Foto

"Dacă nu purtați mască, va puteți îmbolnavi și voi și să pățiți mai rău ca noi."a transmis Vulpița telespectatorilor Acces Direct.

Vulpița si Viorel au fost confirmați cu Covid-19

Soții Stegaru au fost luați cu ambulanța, sâmbata noaptea, și duși la spitral, doar ca nicăieri nu au găsit locuri libere în spitale și au fost trimiși acasă pentru a respecta regulile izolării. Vulpița si Viorel se simt bine și așteaptă sa treacă perioada izolării pentru a putea reface testul.

Urmăriți mai multe accesând clipul video de mai sus, difuzat la Acces Direct.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro