Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30X Factor

Vulpița Veronica, prinsă pe picior greșit cu Rafaelo! Ce a găsit Viorel în geanta ei

Vulpița Veronica de la Acces Direct și Rafaelo vor să lanseze o piesă împreună și întâlnirea lor l-a enervat la culme pe Viorel Stegaru din Blăgești!

Viorel i-a surprins pe Veronica şi pe Rafaelo într-o ipostază care l-a scos din minţi. Plin de nervi, acesta a ripostat şi a urmat un adevărat război între el şi Rafaelo.

Vulpița Veronica n-a mai ținut cont de faptul că este filmată și a părut mai mult decât încântată de întâlnirea cu Rafaelo! Tânăra a arătat că este chiar dispusă să plece la Dubai cu acesta! Invitat la emisiunea Acces Direct, Viorel a văzut tot ce au făcut Vulpița și Rafaelo în studio.

citește și: Vulpița și Rafaelo n-au mai ținut cont că sunt filmați și s-au dezlănțuit! Ce a făcut Veronica

Nu a durat mult și Viorel Stegaru a profitat de neatenția soției sale, Vulpița, pentru a-i căuta în geantă.

Vulpița Veronica, prinsă pe picior greșit cu Rafaelo! Ce a găsit Viorel în geanta ei

Vulpița Veronica și Rafaelo, la Acces Direct

Bărbatul nu a găsit nimic, dar s-a enervat cumplit când a găsit-o pe Veronica în aceeași cameră cu Rafaelo!

Ce a urmat? Află totul urmărind materialul video de mai sus din emisiunea Acces Direct!

DESPRE VULPIȚA VERONICA ȘI VIOREL STEGARU DIN BLĂGEȘTI

Pentru cei care nu știu, Veronica Stegaru, cunoscută publicului larg și drept soția-vulpiță din Blăgești, a devenit o adevărată senzație a momentului după ce și-a făcut apariția la emisiunea Acces Direct, încercând să își resolve problemele cu soțul său, Viorel.

Odată ajunși în atenția publicului, Veronica și Viorel au devenit protagoniștii unui serial ce a ținut publicul cu sufletul la gură, săptămână după săptămână.

Cei doi au încercat în repetate rânduri să își consolideze căsnicia și au ajuns chiar să savureze viața de la București și să lanseze și piese de succes, cu milioane de vizualizări pe YouTube

Video