Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Vulpița Veronica și Viorel Stegaru, prima imagine de când s-au reîntors la casa din Blăgești! Ce poză au publicat cu fiica lor

Vulpița Veronica și Viorel Stegaru s-au reîntors la casa din Blăgești și și-au încântat fanii de pe Instagram cu o imagine cu fiica lor.

Vulpița Veronica s-a ăntors la Blăgești și a publicat o imagine cu fiica ei cu Viorel

Vulpița Veronica, tânăra care a reușit să devină cunoscută în toată țara după numeroasele sale apariții în cadrul emisiunii Acces Direct de la Antena 1, și-a surprins din nou urmăritorii de pe Instagram, de această dată cu o imagine cu fiica ei.

După ce au captivat întreaga țară cu povestea lor, Vulpița Veronica și Viorel Stegaru continuă să își încânte fanii pe rețelele de socializare cu imagini din viața lor personală.

Vulpița Veronica a publicat o imagine cu fiica ei pe Instagram

Vulpița Veronica și Viorel Stegaru au decis să lase traiul în Capitală și s-au reîntors la casa din Blăgești.

Citește și: Vulpița Veronica, imagini nedifuzate până acum! Cum a fost filmată tânăra din Blăgești | VIDEO

Cu această ocazie, Veronica a publicat și prima imagine de la întoarcerea lor, chiar cu fiica ei. Pentru a o proteja, Vulpița a acoperit fața fetei în imagine cu un emoji cu un înger. Micuța purta o rochiță roșie în poză, cu un imprimeu cu Minnie Mouse.

Alături de imagine, Vulpița a scris și un mesaj pentru urmăritorii ei de pe Instagram: ”Suntem acasă la Blăgesti. Noi așa am gândit să ne întoarcem acasă. Vă pupăm pe toți și îmi e doră de voi”.

În doar câteva ore, imaginea a strâns deja peste 4.000 de aprecieri de la cei peste 200.000 de urmăritori pe care îi are Vulpița pe Instagram, plus numeroase comentarii despre decizia soților Stegaru de a se întoarce în Vaslui.

”Nu mai sunteți la București? Erați in Căutare de serviciu stabil parcă.Nu sunteți deloc hotărați!” a scris un utilizator.

Alți fani au fost complet de acord cu decizia soților Stegaru de a reveni în Vaslui, alături de fetița lor.

”Foarte bine pentru că acolo vă este locul lîngă copil,” a scris un alt internaut, urmat de un alt comentariu despre importanța prezenței lor alături de micuță: ”Nu știu ce fel de părinți sunteți... Dar.. E mai bine sa crească cu... Ilinca pentru... Va creste copilul și ar trebui sa aveti respect și bunul simt.”

Anul trecut, Vulpița Veronica și Viorel Stegaru din Blăgești au venit la „Acces Direct” pentru a face liniște în viața lor de cuplu și pentru a rezolva diferitele conflicte pe care le aveau, din cauza unor zvonuri legate de infidelitatea tinerei.

Nu a durat mult și cei doi au devenit invitați permanenți la emisiunea prezentată de Mirela Vaida.

În plus, Vulpița Veronica și Viorel Stegaru din Blăgești au avut șansa de-a colabora cu artiști din România și de-a lansa piese de succes, ce au adunat imediat milioane de vizualizări pe YouTube. Aceștia au și astăzi zeci de mii de urmăritori pe paginile lor oficiale de Instagram și orice postare pe care o fac devine instant virală.

Citește și: Vulpița Veronica și Viorel Stegaru au primit de la polițiști o amendă usturătoare! Cum au fost prinși cei doi

În plus, aceștia au avut șansa de-a se angaja în București și de-a descoperi cât de diferit este traiul din Capitală, în comparație cu cel din Blăgești. După luni de zile de stat departe de casă, cei doi au decis să lase faima deoparte și să se ocupe mai mult de fiica lor în vârstă de câțiva ani.

Video