Vulpița Veronica Stegaru a revenit pe rețelele sociale. Ce imagine nouă a postat pe Instagram după absența de câteva luni

Vulpița Veronica a revenit, după o absență de câteva luni, pe rețelele sociale. Tânăra nu mai postase, pe Instagram, nicio imagine din martie 2021.

Vulpița Veronica a revenit, după o absență de câteva luni, pe rețelele sociale. Tânăra nu mai postase, pe Instagram, nicio imagine din martie 2021

Antena 1

Vulpița Veronica a devenit mamă în urmă cu câteva luni. Cu toate că mai postează imagini vechi pe InstaStories, tânăra nu a mai urcat pe internet nici măcar o imagine recentă cu ea de când a adus pe lume un băiețel.

Ce a postat Vulpița la revenirea pe rețelele sociale

Micuțul pare să-i ocupe tot timpul, însă Vulpița și-a găsit puțin timp pentru a-i pune la curent pe fani cu situația lor. Veronica a adăugat o imagine pe feed-ul său de Instagram și a notat la descriere că toată familia ei este bine.

Nu cu mult timp înainte să nască, Vulpița întâmpina dificultăți în relaționarea cu socrii săi, care o acceptau cu greu după toate isprăviile sale.

Citește și: Vulpița Veronica, imaginea de la plajă apărută pe rețelele de socializare. Ce au observat fanii

Cei care-i urmăresc activitatea în mediul online s-au bucurat să afle că familia ei este bine și i-au lăsat o mulțime de comentarii.

Vulpița Veronica și Viorel Stegaru au doi copii

În luna mai 2021, Vulpița Veronica a născut și a devenit mamă pentru a doua oară. Tânăra a adus pe lume un băiețel sănătos și totul a decurs fără incidente, deși sarcina nu a fost lipsită de stări de rău sau de oboseala pentru soția lui Viorel Stegaru de la „Acces Direct”.

În luna noiembrie a anului trecut, tânăra din Blăgești îi surprindea pe fani cu vestea că a rămas însărcinată și că urmează să nască în primăvara anului 2021. În mod inevitabil, au existat și guri rele care au încercat să sugereze faptul că tânăra nu a fost tocmai fidelă și că Viorel Stegaru, partenerul său de viață, ar avea toate motivele să se supere pe ea.

Citește și: Vulpița Veronica, mesaj neașteptat pentru Viorel Stegaru, pe Instagram. Ce i-a transmis tânăra din Blăgești

Citește și
adriana-trandafir-maria-speranța-francesco-patrizia-paglieri-ciocnesc-paharul
Asia Express, 26 octombrie 2021. Adriana Trandafir și Maria Speranța, întâlnire emoționantă cu Patrizia și fiul ei. Ce au povestit
Asia Express, 26 octombrie 2021. Adriana Trandafir și Maria Speranța, întâlnire emoționantă cu Patrizia și fiul ei. Ce au povestit
adriana-trandafir-maria-speranța-beau-beri-ursus
Asia Express, 26 octombrie 2021. Cum au petrecut Adriana Trandafir și Maria Speranța prima Imunitate câștigată în Georgia
Asia Express, 26 octombrie 2021. Cum au petrecut Adriana Trandafir și Maria Speranța prima Imunitate câștigată în Georgia
colaj de imagini cu seba, gabi si mama lui seba de la mireasa sezon 4
Mireasa 2021, sezon 4. Mama lui Seba, mesaje pentru doamna Gabi. Ce a rugat-o să nu mai facă
Mireasa 2021, sezon 4. Mama lui Seba, mesaje pentru doamna Gabi. Ce a rugat-o să nu mai facă
Mai multe articole

Totuși, în ciuda tuturor vorbelor și zvonurilor care au tot apărut de-a lungul timpului, Veronica și Viorel Stegaru din Blăgești par că și-au găsit liniștea și că trăiesc în pace și armonie.

Acum, Vulpița se bucură din plin de faptul că este mamă a doi copii. Aceasta mai are o fată în vârstă de patru ani, pe nume Maria. Nu de puține ori, Veronica a fost aspru criticată de către urmăritorii săi pentru faptul că își neglijează copila, în dorința sa de-a se bucura de celebritatea venită odată cu aparițiile sale la emisiunea „Acces direct”.

Ultimele știri