Zăvo, diva din balcon care salută mai ceva ca Ceaușescu! Culisele pomenii de peste 200.000 de euro: ”Nu-mi vin adidașii, dar mai pun o șosetă, două!”

Pomana de 200 de mii de euro, făcută de Oana Zăvoranu, a scris istorie. "LOTERIA Oanei" a adunat aproape 1.500 de persoane care au blocat circulaţia ca să prindă măcar un pantof sau o şapcă de-a divei. A fost un maraton de peste 16 ore, unde peste 3.000 de articole, de la marile branduri, au fost date de Oana, pe gratis.

Pomana de 200 de mii de euro, făcută de Oana Zăvoranu, a scris istorie. "LOTERIA Oanei" a adunat aproape 1.500 de persoane care au blocat circulaţia ca să prindă măcar un pantof sau o şapcă de-a divei.

A fost un maraton de peste 16 ore, unde peste 3.000 de articole, de la marile branduri, au fost date de Oana, pe gratis. Nu au lipsit nici aplauzele, nici autografele, nici cuvântările de la balcon, dar, din păcate, nici. bătaia. Pentru evenimentul de excepţie a fost necesară intevenţia Jandarmeriei şi a Poliţiei.

După ce cu două seri în urmă a anunţat că îşi donează blănurile scumpe, genţile de firmă, ceasurile cum doar în revistele de modă mai vezi, pantofii pe care modelele i-au purtat pe cele mai strălucitoare podiumuri, dar şi acesorii de lux, de PESTE 200 000 de euro.

Oamenii s-au îmbulzit, s-au împins şi s-au călcat în picioare doar, doar să primească şi ei o piesă de lux din garderoba de vis a lui Zăvo. Şi. nu au venit cu o oră, două înainte. ci cu 10 sau chiar 12 ore mai devreme, ca să fie primii care vor pune mâna pe hainele sexy vedetei.

Ultimele știri