Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Zeci de femei l-au acuzat de hărțuire sexuală! Călin Ionescu, zis și Rimaru face primele declarații: ”Am un temperament mai vulcanic”

 

Acuzat de hărțuire sexuală de mai multe tinere! Cunoscut de țara întreagă încă din anii '90, de pe vremea în care a înființat RACLA, prima trupă rap din România, dar și pentru colaborările cu artiști precum Anda Adam, Connect-R sau Lora, Călin Ionescu, pe numele său de scenă Rimaru a fost implicat într-un scandal monstruos!

Zeci de femei l-au acuzat pe celebrul artist de hărțuire! Ba chiar, unele dintre ele au susținut că au fost și amenințate de el.

Acum însă, este rândul lui să vorbească! Călin Ionescu zis Rimaru, a venit în exclusivitate, în platoul ”Acces Direct” să vorbească despre scandalul în care a fost implicat direct, de mai multe tinere.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Urmăreşte emisiunea Acces direct, editii integrale, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/2hwA9td. Intră acum!facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe