Antena Căutare

"Adela - Tot ce nu se vede", cu actorii din serial! Hai să te distrezi alături de Mihai Călin și Ioana Abur

"Adela – Tot ce nu se vede" continuă cu o serie de episoade în care actorii din serialul Adela joacă două jocuri de actorie renumite în online, care le pun la încercare skills-urile de interpretare, dar și de improvizație. Hai să vezi cum s-au descurcat Mihai Călin și Ioana Abur în cel de-al optulea episod al sezonului 2, din 28 octombrie 2021.

În cel de-al optulea episod din sezonul 2, "Adela – Tot ce nu se vede", din 28 octombrie 2021, actorii Mihai Călin și Ioana Abur sunt gata să povestească ce se întâmplă în spatele camerelor de filmat, în culisele serialului.

Povestea serialului Adela îi ține cu sufletul la gură pe fanii acestuia, care pot vedea episoadele integral pe Antena PLAY.

Citește și: "Adela - Tot ce nu se vede", cu actorii din serial! Hai să te distrezi alături de Marius Rizea și Alecsandru Dunaev

"Adela - Tot ce nu se vede", cu actorii din serial! Hai să te distrezi alături de Mihai Călin și Ioana Abur

Mihai Călin și Ioana Abur au acceptat provocarea "Adela – Tot ce nu se vede". Cei doi actori s-au distrat copios cu cele două jocuri de actorie jucate deja de către o parte dintre colegii din serialul Adela. Hai să vezi episodul 8!

În episodul 8 din culisele serialului Adela te distrezi alături de Mihai Călin și Ioana Abur. Cei doi actori, care interpretează rolurile "Paul Andronic", respectiv "Ana Maria", în serialul Adela, s-au distrat copios la filmările acestui episod cu cele două jocuri de actorie care le pun la încercare skills-urile de interpretare și de improvizație. Hai să râzi!

Mihai Călin și Ioana Abur au acceptat provocările "Adela – Tot ce nu se vede"

Prima provocare îi pune pe actorii din Adela în situația de a extrage un bilet din bol și de a citi textul care se află pe bilet într-o anumită interpretare. Provocarea este dată de faptul că interpretarea pe care aceștia trebuie s-o aibă nu are nicio legătură cu textul.

Ioana Abur a avut de citit textul intitulat "Ciuboțica Cucului", într-o interpretare senzuală.

"Ciuboțica Cucului este o plantă medicinală puțin utilizată, chiar subestimată, însă extrem de valoroasă".

Tot într-o interpretare senzuală, Mihai Călin a avut de citit un text în limba latină. Nu a fost așa ușor.

"Asta-i senzual la dumneata?", l-a întrebat Ioana Abur râzând.

Cel de-al doilea text pe care Ioana Abur l-a avut de citit a fost despre Mercur retrograd, într-o interpretare tragică.

"Poate unii dintre voi deja simțiți efectele! Poate simțiți că se întâmplă ceva și nu știți ce! Ei, bine, asta e, Mercur a intrat în Retrograd și stă așa până la jumătatea lunii", a citit actrița din Adela.

Joc de improvizație la telefon, cu Mihai Călin și Ioana Abur din serialul Adela de la Antena 1

Cel de-al doilea joc este unul de improvizație, în care actorii din Adela extrag bilete pe care sunt scrise situații fictive ciudate, pe care le află în urma unui "apel telefonic".

Într-o astfel de situație fictivă, pe Mihai Călin îl sună de la Loto să îl anunțe că a câștigat două milioane de euro, atât că nu e chiar el adevăratul câștigător, ci a fost confundat cu un alt individ pe nume Marian Călin.

"Sunteți sigură?", a întrebat Mihai

"Da, domnul Călin. Cum să nu!".

"Două milioane de euro".

"Da, domnul Marian!"

"Stați un pic... Nu, eu sunt Călin".

"Da, domnul Marian Călin, felicitări. V-am spus. Vreau să știu ce reacție aveți la această veste minunată, două milioane de euro...".

"Da, mulțumesc, eu sunt Mihai Călin, nu Marian Călin...".

"Adela - Tot ce nu se vede" este exclusiv pe Antena PLAY. Episoade noi apar în fiecare joi, după serialul Adela.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x