Antena Căutare

"Adela - Tot ce nu se vede", cu actorii din serial! Hai să te distrezi alături de Vlad Gherman și Vlad Vîlciu

"Adela – Tot ce nu se vede" continuă cu o serie de episoade în care actorii din serialul Adela joacă două jocuri de actorie renumite în online, care le pun la încercare skills-urile de interpretare, dar și de improvizație. Hai să vezi cum s-au descurcat Vlad Gherman și Vlad Vîlciu în cel de-al șaselea episod al sezonului 2, din 14 octombrie 2021.

"Adela - Tot ce nu se vede", cu actorii din serial! Hai să te distrezi alături de Vlad Gherman și Vlad Vîlciu Galerie
"Adela - Tot ce nu se vede", cu actorii din serial! Hai să te distrezi alături de Vlad Gherman și Vlad Vîlciu | Antena 1

În cel de-al șaselea episod din sezonul 2, "Adela – Tot ce nu se vede", din 14 octombrie 2021, actorii Vlad Gherman și Vlad Vîlciu sunt gata să povestească ce se întâmplă în spatele camerelor de filmat, în culisele serialului.

Citește și: "Adela - Tot ce nu se vede", cu actorii din serial! Hai să te distrezi alături de Ștefana Darzeu și Teodora Păcurar

Povestea serialului Adela îi ține cu sufletul la gură pe fanii acestuia, care pot vedea episoadele integral pe Antena PLAY.

"Adela - Tot ce nu se vede", cu actorii din serial! Hai să te distrezi alături de Vlad Gherman și Vlad Vîlciu

Vlad Gherman și Vlad Vîlciu au acceptat provocarea "Adela – Tot ce nu se vede". Cei doi actori s-au distrat copios cu cele două jocuri de actorie jucate deja de către o parte dintre colegii din serialul Adela. Hai să vezi episodul 6!

În episodul 6 din culisele serialului Adela te distrezi alături de Vlad Gherman și Vlad Vîlciu. Cei doi actori, care interpretează rolurile "Călin" și "Luca" în Adela, s-au distrat copios la filmările acestui episod cu cele două jocuri de actorie care le pun la încercare skills-urile de interpretare și de improvizație. Hai să râzi!

Vlad Gherman și Vlad Vîlciu au acceptat provocările "Adela – Tot ce nu se vede"

A fost episodul "Adela – Tot ce nu se vede" cunoscut și sub numele de "Vlad, la puterea a doua!".

Vlad Vîlciu a extras un bilet cu titlul "Nu mi-e frică de Bau-Bau", pe care a fost nevoit să îl citească într-o interpretare emoționantă.

Citește și: Serial Adela, sezonul 2, 14 octombrie 2021. Andreea o alungă pe Ana Maria, Mona face un gest necugetat, iar Mihai ajunge la adevăr

"Când copilul nu-i cuminte, cei mari altă treabă n-au și vor să-l învețe minte, stai că vine acum Bau-Bau. Oare câte gheare are? Cum o arăta Bau-Bau? Cât de fioros e oare? Cum o arăta Bau-Bau?! Nu mi-e frică! Nu mi-e frică de Bau-Bau!".

Vlad Gherman, pe de altă parte, a avut de citit un text despre găini, într-o interpretare dramatică. Lui Vlad i-au căzut și niște lacrimi pe obraz, ca să pară cât mai reală ficțiunea din text.

"De ce le cad găinilor ouătoare penele? Unele nu pierd doar o pană sau două, nu, nu, ci pot chiar să devină parțial chele. Pentru a trata alopecia la găini, puteți folosi remedii folclorice. Coarnele sau copitele animalelor sunt cele mai bune".

Joc de improvizație la telefon, cu Vlad Gherman și Vlad Vîlciu din serialul Adela de la Antena 1

Cel de-al doilea joc este unul de improvizație, în care actorii din Adela extrag bilete pe care sunt scrise situații fictive ciudate, pe care le află în urma unui "apel telefonic".

Într-o astfel de situație fictivă, pe Vlad Gherman l-a sunat Jador, ca să îi spună că își dorește să cânte o piesă împreună. Vlad Vîlciu l-a interpretat pe Jador.

Vlad Vîlciu: "Băi, fii atent aici. Băi, ăsta. Eu am multe piese de făcut și vreau să fac una cu tine, frate. Te bagi, nu? Băi, ăsta, hai, că timpul costă bani (...).

Vlad Gherman: "Poți să fredonezi puțin piesa?"

Vlad Vîlciu A.K.A. "Jador": "Piesa o cânți tu și eu vin, facem acolo, pun, băgăm, cântăm, sunăm și gata, iese. Băi, fii atent, mâine să fii la studio, să vedem care-i treaba...".

Apoi a venit rândul lui Vlad Vîlciu, pe care l-a sunat un reprezentant de-ai Danei Budeanu. "Dănuța" a înființat "Poliția Gleznelor" și se pare că Vlad a fost surprins pe Bulevardul Magheru cu gleznele goale. Dana Budeanu îl invită la sediul ei ca să "predea" toate șosetele scurte și să îi ofere acestuia "șosete corecte".

Vlad Gherman, cu o voce groasă: "Alo? Salut. Tu ești Vlad Vîlciu?"

Vlad Vîlciu: "Ăăă... Depinde cine întreabă".

Vlad Gherman: "Nu contează, bă, băiatule, cine întreabă. Ideea e așa. Te-a văzut Dana, a zis că ai șosete greșite. Ai 10 secunde să îndrepți greșeala și să-mi aduci toate șosetele scurte pe care le ai".

"Ce e, domnule, exercițiu la matematică? Cum să fie greșite?"

"Bă, băiatule, te faci de râs în public. Tu crezi că pe Magheru umblă toți desculții, așa ca tine? Tu nu înțelegi că trebuie să asortezi șosetele cu stilul de viață? Care-i stilul tău? E așa sobru, negru, ești trist, ești în depresie, ai boala copiilor?".

"Cred că mă confundați".

"Da, Dano, stai așa, stai că vorbesc acum cu puștiul ăsta". "Alo, mai ești? Fratele meu, mă dă asta afară dacă nu schimbi șosetele. Vino acum să predai șosetele sau mă predă pe mine la Poliție! Da, Dano... Aoleu, mă baaate!"...

"Gata, frate, hai că vin!".

"Adela - Tot ce nu se vede" este exclusiv pe Antena PLAY. Episoade noi apar în fiecare joi, după serialul Adela.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x