Antena Căutare

Adela sezon 3, rezumat 31 martie 2022. Andreea îl împușcă pe Lucian iar viața Martei intră în linie dreaptă

Episoadele 19 și 20 aduc înscenări, strategii și minciuni care duc la salvarea unor vieți cu prețul vieților sau a liniștii altora. Lucian și Andreea redevin pionii principali ai jocului din familia Andronic iar ițele sunt din nou trase în avantajul lor.

colaj mihai, andreea, lucian Galerie
Lucian pune la cale un plan pentru a ieși basma curată din situația în care se află | Antena 1

Noile episoade aduc mult mai multă tensiune în familia Andronic iar planurile sunt din ce în ce mai strategice.

Lucian caută orice variantă cât să iasă basma curată din situația complicată în care se află. Este chiar în stare să facă pact cu "dușmanul" tocmai pentru a face lucrurile după bunul său plac.

Pe de altă parte, când Lucian i-a cerut lui Toma să o împuște pe Adela iar acesta a ratat, i-a reproșat că doar un singur lucru avea de făcut și l-a ratat.

În schimb, Andreea i-a cerut lui Lucian să îi lase în pace pe Adela și pe copilul ei și l-a pus să-i promită. În schimb, acesta i-a promis că până naște, sigur o va lăsa în pace.

Între timp, pentru că agentul Toma a ratat s-o ucidă pe Adela, lucrurile devin periculoase, astfel că Lucian îi cere lui Toma să dispară, și îi oferă o sumă, care, în final nu a fost satisfăcătoare pentru agent.

Acesta a promis că lucrurile nu vor rămâne așa, dar, momentan a ales să dispară.

Între timp, Lascu a pus cap la cap mai multe informații și pare că ar fi înțeles vina lui Toma în toată situația, implicit că el a fost cel care a avut grijă ca acesta să fie suspendat și totodată Mihai și băieții suspectează că ar fi Toma cel implicat.

Între timp, chiar și agentul rememorează asasinarea senatorului Iftimie și ușor, ușor, lucrurile ies la iveală.

Adela, sezon 3, rezumat 31 Martie 2022. Andreea îi demonstrează lui Lucian că poate avea încredere în ea și, împreună, înscenează o tentativă de crimă la adresa lui Lucian

În planuri paralele, viața Martei intră în linie dreaptă și simte că trebuie să-i ceară iertare nepoatei sale, Livia, pe care o iubește nespus. Analizele i-au ieșit greșit și află că tratamentul nu a fost eficient.

În același timp, pentru că știe că suferă enorm, aceasta a sfătuit-o chiar să se îndepărteze, cel puțin pentru o perioadă, de familia Andronic.

Citește și:Adela sezon 3, rezumat 24 martie 2022. Agentul Toma, pregătit să apese pe trăgaci, la comanda lui Lucian

În cele din urmă, ea i-a urmat sfatul bunicii sale și a decis să plece la fratele său, în Spania, însă, la un moment dat, Delia o sună și îi cere să revină acasă pentru a -și lua larevedere de la bunica sa.

La fel se întâmplă și în cuplul Ralucăi, care, după moartea tatălui său, nu reușește să își revină, motiv pentru care decide să se îndepărteze pentru un timp de iubitul ei.

Printre alte glumițe și răutăți de ale lui Nuți, aceasta are și momente când are presimțiri și presupune că fiica sa, Andreea este în pericol alături de Lucian.

Pe de altă parte, cumva lucrurile se complică atunci când Andreea pleacă în vacanță și nu mai dă niciun semn de viață timp de mai multe luni.

Citește și:Adela sezon 3, rezumat 17 martie 2022. Lucian este eliberat din închisoare, iar fiica senatorului e găsită inconștientă pe podea

Revenind la Lucian și la Andreea, cei doi plănuiesc împreună să îl încrimineze pe agentul Toma pentru a părea că Lucian a fost tot o victimă a lui Toma, care, de fapt a acționat din răzbunare pe Marta și pe familia Andronic.

De altfel, chiar și într-o discuție cu Mihai, acesta i-a pictat aceeași poveste, aceea de victimă a lui Toma, încercând să-l ducă pe piste convenabile lui.

În sprijinul acestei strategii, înscenarea unui atatc pe care l-ar fi făcut Toma asupra lui Lucian a fost un motiv foarte plauzibil pentru ca Lucian să pară că el chiar este o victimă.

Așadar, acesta i-a cerut Andreei să îl împuște în umăr și să alerge să anunțe familia că Toma a venit pe balcon și că l-a împușcat pe Lucian.

Fapt care, de moment, a fost crezut și luat în seamă de cei din casă.

La o zi de la externare, Lucian l-a rugat pe Paul să îi preia locul la televiziune pentru că el vrea să plece o perioadă în America, să-și vadă familia și să-și ducă soția în luna de miere pe care n-au avut-o.

Paul a acceptat bucuros, iar lucrurile au mers destul de bine, din noua funcție. Timpul a trecut , mai bine de trei luni, în care Adela a aflat că va avea un băiețel iar Andreea nu a amai dat niciun semnde viață, fapt care o ține foarte îngrijorată pe mama sa, Nuți.

Adela, sezonul 3. Ce trebuie să știi despre serial

Cel de-al treilea sezon al serialului de ficțiune „Adela” este produs de Ruxandra Ion și Dream Film Production, asemenea celorlalte.

Cu o echipă de producţie cu o vastă experienţă în lumea serialului, dar şi de o distribuţie de excepţie, serialul poate fi urmărit în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1 și pe Antena PLAY.

Tot joia, imediat după serial, fanii intră în culise alături de actorii lor preferați și le descoperă secretele în „Adela - Tot ce nu se vede”, producție exclusivă a1.ro și Antena PLAY.

Concurs inedit pentru fanii serialului Adela. Câştigătorul va petrece o zi pe platourile de filmare ale producţiei de la... Serialul Adela a fost lider de audienţă cu episoadele de pe 31 martie. Câți telespectatori au privit povestea de la Ante...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x