Antena Căutare

Adela sezon 4, episoadele 13 și 14 din 6 octombrie 2022. Lucian o internează cu forța pe Andreea. Ce îi cere pentru a o elibera

Lucrurile încep să scape, din nou, de sub control. Gelozia, lipsa răbdării și a încrederii își fac simțite efectele, iar unele decizii sunt luate la nervi dezlănțuie ce e mai rău. De altfel, nici veștile bune nu sunt de bun augur în casa Andronic.

colaj foto adela andreea si lucian adela sezonul 4 Galerie
Lucrurile încep să scape, din nou, de sub control. Gelozia, lipsa răbdării și a încrederii își fac simțite efectele, iar unele decizii sunt luate la nervi dezlănțuie ce e mai rău. De altfel, nici veștile bune nu sunt de bun augur în casa Andronic. | Antena 1

În familia Andronic, totul pare că este posibil și nicio turnură de situație nu este surprinzătoare. Dar nici în cuplul format din Lucian și Andreea stituația nu stă mai bine. Trecutul începe să îl prindă în urmă pe acesta, iar când nici soția lui nu îl mai susține, bărbatul ia o decizie total neașteptată care schimbă cu totul soarta.

După ce Andreea a fost salvată de Adela din ghearele lui Silviu, aceasta a decis că nu îi va mai face rău și că își va apăra sora până la capăt. Însă decizia ei nu este deloc pe placul lui Lucian. Atunci când aceasta refuză să îi facă felul Adelei, soțului ei nu îi mai rămâne de făcut decât să o interneze, cu forța, într-un spital pentru cei cu probleme psihice.

Adela sezon 4, episoadele 13 și 14 din 6 octombrie 2022. Lucian o convinge pe Nuți că Andreea are nevoie de ajutor specializat. „E spre binele ei. Vrei să meargă la pușcărie?”

Deși Andreea a mers să vorbească cu Adela despre răpirea lui Bogdănel, aceasta a modificat puțin realitatea. Oricum, Mihai cunoscând-o, nu crede o iotă din ce spune aceasta și nu întelege de ce, dacă nu a fost implicată, nu i-a anunțat imediat. Fata susține că de frica lui Lucian a ascuns totul.

Dacă asta vreți voi, o să merg la poliție și o să declar tot, este replica Andreei care schimbă toată soarta acesteia, în episodul 13 din Adela, din 6 octombrie 2022.

În tot acest timp, simțind pericolul, Lucian își face bagajele și se pregătește să plece din țară, dar nu înainte de a da o ultimă lovitură, chiar soției sale. Mai mult, el orchestrează totul cu ajutorul lui Nuți.

Trebuie să vorbim. Andreea nu e bine. Are nevoie de ajutor. Are nevoie de îngrijire medicală. Nu fizic, dar a cam luat-o razna. Ceva s-a dezechilibrat în mintea ei când a aflat că nu mai poate să facă copii. Cu Mioara chiar n-am ce să fac. O să spună tot. O să spună că Andreea a luat copilul și l-a ascuns la ea în casă. Și atunci ce o să fie? Tocmai, d-asta cel mai bine ar fi să o declarăm pe Andreea nebună. Așa nu o să pățească nimic. E spre binele ei. Vrei să meargă la închisoare? îi spune Lucian lui Nuți.

Deși plănuiește să o interneze pe Andreea, Lucian încearcă să reconcilieze relația cu soția lui. El o învinovățtește pe ea pentru faptul că relația lor a ajuns în acest punct de cotitură.

În plan paralel, Adi merge să îl confrunte pe Floppy pentru a afla de ce a furat „factura buclucașă” de la bunica lui, care îl incrimina direct pe Lucian.

Adela sezon 4, episoadele 13 și 14 din 6 octombrie 2022. Martha îi organizează lui Lucian un flagrant, cu ajutorul poliției

Martha, care i-a promis lui Lucian că îl va băga în închisoare, nu stă cu mâinile în sân. După ce a vorbit cu Detectivul Lascu, aceasta s-a hotărât să îi organizeze un flagrant soțului Andreei, deși copiii ei nu sunt de acord pentru că ar putea fi pre periculos. Cu toate acestea, Martha știe că această colaborare cu autoritățile i-ar putea reduce și ei din pedeapsă.

În tot acest timp, Lucian și Andreea poartă o discuție despre seara anterioară. Bărbatul știe că soția lui îl minte și încearcă, subliminal, să îi transmită și ei că are nevoie de ajutor.

Sănătatea mentală e la fel de importantă la fel ca aia fizică. Tu nu știi ce faci acum și ce spui, dar e normal. Ai trecut prin multe lucruri. Oamenii clachează și nu trebuie să își fie rușine să ceri ajutor. Eu sunt aici pentru tine. Hai să te întinzi puțin și mă gândesc eu cine ne poate ajuta. Eu și Nuți ne-am gâdit să mergem la o clinică să te faci bine, i-a explicat pe un ton calm Lucian Andreei. Speriată, ea fuge la Nuți, dar nici acolo nu găsește alinare.

Martha, însoțită de fiica ei ajung la Poliție, unde Detectivul Lascu îi face instructajul pentru flagrant. El îi explică pas cu pas, pașii pe care trebuie să îi urmeze și cum trebuie să poarte discuția cu Lucian încât să se autodenunțe. Deși e greu, Martha e decisă să facă orice e nevoie în schimbul libertății ei.

În același timp, Nuți încearcă să o convingă pe Andreea că Lucian îi vrea binele și că cel mai bine ar fi să accepte să se interneze. Tulburată, tânăra începe să plângă și speră că mama ei o va ajuta, însă nu găsește înțelegere.

Adela sezon 4, episoadele 13 și 14 din 6 octombrie 2022. Raluca și Călin le cer Adelei și lui Mihai să le fie nași de nuntă

Pe plan paralel, Călin și Raluca sunt singurii care mai au și motive de bucurie. Printre împărțirea invitațiilor la nuntă, el apelează la ajutorul lui Paul pentru a-i obține logodnicei lui un loc de practică la Televiziune.

Acasă la Călin și Raluca, nerăbdătoare, tânăra îi mărturisește Adelei că ar vrea să îi roage pe ea și pe Mihai să le fie nași. Totodată, Mihai își dă seamă că fratele lui mai mic îi ascunde ceva.

Cum să nu? Chiar mă bucur pentru voi că v-ați găsit și sper că problemele noastre nu au stat în calea fericirii voastre, i-a răspuns Adela Ralucăi după ce a auzit vestea.

O să fim nașii voștri! a răspuns, bucuros, și Mihai.

Adela sezon 4, episoadele 13 și 14 din 6 octombrie 2022. Lucian îi cere Andreei să o omoare pe Adela în schimbul eliberării din spital

Lucian a reușit să o interneze pe Andeea, cu ajutorul lui Nuți și acum o ține departe de toți. Nu trece mult până când Mihai și Adela își dau seama de planul mârșav al lui Lucian, însă încă nu știu cum să o ajute pe Andreea să scape.

În spital, singurul care o poate vizita este, evident, Lucian. La prima vizită, Andreea îl întreabă de ce i-a făcut una cu asta, iar el dă arama pe față. De ce faci asta? Știm amândoi că nu sunt nebună. îi spune aceasta.

Ba ești, ești! Pentru că ai crezut că mă poți trăda. Deja i-ai spus Adelei că eu i-am luat copilul. Aici o să stai pânâ când o să-ți dai tu seama că ce înseamnă să fii singur. Așa cum mă simt eu acum: trădat, abandonat, al nimăunui. Chiar te-am iubit, fraiero! Și tu te-ai dus la Adela. De ce? E prea târziu, nu se mai poate repara nimic, i-a răspuns Lucian, în ciuda încercărilori ei disperate de a-i promite că nu va spune nimic.

În scurt timp, Lucian îi interzice și mamei ei să o mai viziteze, iar pe Mitu îl dă afară din prima clipă în care a călcat pe holurile spitalului, ținâd-o pe soția lui captivă și sedând-o.

Însă, Lucian are un plan. Cum era de așteptat, el îi face o propunere Andreei, în schimbul libertății.

Tu ai zis că ești dispusă să faci orice ca să scapi de aici. Orice, orice? Atunci, omoar-o pe Adela, i-a cerut el în schimbul eliberării ei. E simplu. Eu te scot de aici și dup-aia plecăm, gata. Așa o să fii și tu vinovată de ceva și nu o să mai am nicio grijă că mă trădezi. Ia-o ca pe oi eliberate, scapi de ea și apoi nu te mai ține nimic în loc, a mai adăugat el.

După discuția șocantă, Andreea reușește să îl păcălească pe Lucian și pe asistentul împreună cu care a încercat să o sedeze și merge direct acasă la Adela, cu o seringă în mână.

Adela, sezonul 4. Ce trebuie să știi despre serial

Cel de-al patrulea sezon al serialului de ficțiune „Adela” este produs de Ruxandra Ion și Dream Film Production, asemenea celorlalte.

Cu o echipă de producţie cu o vastă experienţă în lumea serialului, dar şi de o distribuţie de excepţie, serialul poate fi urmărit în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1 și pe Antena PLAY.

Tot joia, imediat după serial, fanii intră în culise alături de actorii lor preferați și le descoperă secretele în „Adela - Tot ce nu se vede”, producție exclusivă a1.ro și Antena PLAY.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x