Antena Căutare

Cele mai noi episoade Adela – Ce-i al tău e şi al meu, lider de audienţă

Telespectatorii au urmărit aseară în număr foarte mare continuarea poveştii Adela – Ce-i al tău e şi al meu. Cele mai noi episoade ale serialului au fost prima opţiune a telespectatorilor la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18 şi 54 de ani, înregistrând 6.2 puncte de rating şi 17.3% cota de piaţă.

Colaj cu actori din Adela Galerie
Telespectatorii au urmărit aseară în număr foarte mare continuarea poveştii Adela – Ce-i al tău e şi al meu | Antena 1

Aproape 1.5 milioane de telespectatori, la nivel naţional, urmăreau aseară, în minutul de aur, 22:10, evoluţia personajelor în cel mai nou sezon al serialului de la Antena 1.

Cele mai noi episoade Adela s-au impus ca lider de audienţă, atât la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-54 de ani, cât şi la nivel urban.

Citește și: Adela, sezonul 3, rezumat, 3 Martie 2022. Mama Adelei este arestată la domiciliu, iar Lucian este transferat în închisoare

Episoadele de pe 3 martie 2022 din serialul Adela au fost lider de audință

Astfel, conform datelor oferite de Kantar Media, în intervalul 21:26-23:04, la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-54 de ani, serialul Adela s-a clasat pe primul loc în topul preferințelor telespectatorilor cu o audiență medie de 6.6 puncte de rating și 18.7% cotă de piață, în timp ce pe locul al doilea s-a clasat Kanal D, cu o medie de 5.2 puncte de rating şi 14.6% cota de piaţă, iar pe poziţia a treia Pro TV, cu o medie de 4.2 puncte de rating şi 11.8 cotă de piaţă.

Şi la nivel urban, Antena 1 a înregistrat un rating mediu de 6.8 puncte şi 16% cota de piaţã, în vreme ce poziţia secundă a fost ocupată de Kanal D, cu 6.7 puncte de rating şi 15.6% cota de piaţă, iar Pro Tv ocupa abia a patra pozitie în clasament, cu 3.3 puncte de rating şi 7.8% cota de piaţă.

Citește și: Adela - Tot ce nu se vede îi aduce în culise pe Răzvan "Krem" Alexe și Alecsandru Dunaev. Vezi cum s-au distrat

Cele mai noi episoade din Adela – Ce-i al tău e şi al meu au adus aseară o nouă răsturnare de situaţie, în cazul morţii Monei Andronic. „Avem probe clare că a fost omorâtă, iar principalul suspect e Ana Andronic!” au fost cuvintele care au tulburat liniştea familiei Andronic. Dacă Martha a confruntat-o imediat pe Ana: „E adevărat? O femeie care iubeşte e în stare de orice!”, nici Andreea nu a stat liniştită: „Tu ai omorât-o pe Mona?”, i-a spus ea lui Lucian, care a recunoscut că el i-a dat nişte calmante, chiar în acea zi. „Să nu crezi că nu mă simt vinovat!”. Tot aseară, cu ajutorul Deliei, Martha a pus cap la cap lucrurile: „La toate dosarele pe care le are despre noi, anchetator este Toma!”, pentru ca mai apoi să îi spună lui Paul: „Era singurul care bănuia că ar fi o crimă din pasiune! Convinsă sunt că ştie că eu am tras nişte sfori şi a fost dat afară, iar acum vrea să ne îngroape pe toţi!”. Când tocmai se liniştiseră la vestea că Lucian a fost mutat din arest la puşcărie, procurorul Lascu i-a dezvăluit lui Mihai: „Am trimis puşca la laborator. Amprentele nu sunt ale lui Lucian. Nu sunt în baza de date!”. Ce se va întâmpla cu Lucian şi dacă va reuşi Ana să scape de acuzele care i se aduc, telespectatorii vor afla urmărind cele mai noi episoade Adela, joi viitoare, de la 20:30, la Antena 1.

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, Urban all si National

Perioada 3 martie 2022

Adela, sezonul 3, rezumat, 3 Martie 2022. Mama Adelei este arestată la domiciliu, iar Lucian este transferat în închisoa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x