Antena Căutare

Nuami Dinescu, actrița din serialul “Adela”, a slăbit 25 de kilograme. Cum arată acum

Numai Dinescu este de nerecunoscut. Actrița care interpretează un rol important în mult așteptatul serial “Adela”, a reușit să slăbească 25 de kilograme.

Nuami Dinescu in rolul Floricai, pe platoul de filmare al serialului Adela Galerie
Numai Dinescu este de nerecunoscut. Actrița care interpretează un rol important în mult așteptatul serial “Adela”, a reușit să slăbească 25 de kilograme

În serialul "Adela", Nuami Dinescu interpretează rolul Floricăi, vecina familiei Adelei şi mătuşa Laurei. Ea este cea care va aparea pe micile ecrane și le va prezenta telespectatorilor viața de mahala. Florica este genul de persoană care nu poate ține un secret și simte că explodează dacă există un secret pe care ea nu îl ştie.

Nuami Dinescu este de nerecunoscut după ce a reușit să slăbească 25 de kilograme. Aceasta a mărturisit că a dat jos kilogramele nedorite printr-o metodă foarte ușoară, fără diete stricte sau înfometări.

Citește și: Adela, marea premieră pe 14 ianuarie, de la 20:30, la Antena 1

Cum a reușit Nuami Dinescu să slăbească 25 de kilograme

Actrița din serialul "Adela" a vorbit despre modul în care a slăbit și le-a oferit fanilor cât mai multe informații despre alimentele pe care le consumă și perioada în care le consumă.

Vezi mai multe imagini în GALERIE FOTO

Mănânc de toate, mai puțin pâine, paste, dulciuri, cartofi. Ideea e că trebuie să te ții cam în 400 de calorii dimineața. Poți să mănânci un ou pus într-o roșie și copt la cuptor cu un iaurt sau brânză de vaci cu 2% grăsime cu 3 linguri de fulgi de ovăz. Poți să mănânci niște salată de vinete în care ai pus un gălbenuș de ou și cu o felie de crackers. Poți să mănânci un fruct cu brânză de vaci. La prânz mănânc o bucată de carne, niște pește, o salată. Trebuie să fie cam 250 g de salată de legume și carne niciodată mai mult decât palma. Seara încerc să mănânc până în 7. Dacă te încinge foamea, mai bine bei niște apă sau poți să bei un pahar de lapte slab.", a mărturisit artista, conform Libertatea.

"Mie îmi plac foarte mult salatele sau mâncarea de legume. Îmi pun legume, vinete, ardei, conopidă, broccoli, mi le pun la cuptor. Le pun doar trei fâsuri de ulei, condimente, sare, le pun capacul și gata. Lângă legumele alea poți să pui 50 g de brânză. Eu mănânc pește, îmi cumpăr păstrăv, îmi cumpăr macrou’, spune Nuami Dinescu. Eu sunt într-un program care este implementat într-o clinică medicală din București. Este un program în care sunt implicați medici, psihologi, psihoterapeuți. Nu suntem întotdeauna responsabili de felul în care punem pe noi kilogramele. Psihologul te ajută să îți echilibrezi puțin emoțiile pentru că cei mai mulți dintre noi mâncăm emoțional, mâncăm pe stres, mâncăm mai mult decât ne trebuie. Eu am 1.55 m și orice jumătate de kilogram se simte. Am și căzut de foarte multe ori, aveam niște probleme cu genunchiul și toată lumea îmi zicea că trebuie să mai dau jos un pic." a mai adăugat ea.

Nuami Dinescu își dorea foarte mult să lucreze din nou cu producătoarea Ruxandra Ion, iar acest lucru s-a și îndeplinit atunci când a primit rolul.

Citește și: Nuami Dinescu, Alina Florescu, Tatiana Şelaru şi Răzvan „Krem” Alexe dau viaţă personajelor din mahala în serialul Adela

"Eu îmi doream de foarte mult timp să lucrez cu Ruxandra Ion, am mai lucrat, dar în alte proiecte. E tot ce mi-am dorit eu acum şi am primit rolul ca pe un cadou de ziua mea, pe care mi-am petrecut-o astfel pe platoul de filmare. Provocare mi se pare că e foarte uzitat, îl voi schimba, nu e provocare – e o bucurie pe care ai stat cuminte, ai aşteptat-o şi a venit. E o gaşcă mai mult decât frumoasă, cu Anca (Sigartău) mă ştiu de când ea era în facultate şi eu nu, şi mă tot întreba dacă nu mai vin să dau examen. Sunt nişte lucruri frumoase care se leagă aici, e mai mult decât o bucurie, e ceva ce aştepti demult şi dacă nu laşi să se strecoare îndoiala că nu se mai întâmplă, iată că se întâmplă!", a spus Nuami Dinescu.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x