Antena Căutare

Premiera sezonului 3 Adela – „Ce-i al tău e şi al meu”, lider detaşat de audienţă aseară, 27 ianuarie 2022, la Antena 1

Aşteptarea a luat sfârşit! Cel de-al treilea sezon al serialului Adela - „Ce-i al tău e şi al meu” a avut premiera aseară la Antena 1, iar telespectatorii au confirmat din nou că #dacaejoieAdela! Serialul a fost lider detaşat de audienţă seara trecută, 27 ianuarie 2022, la Antena 1.

Premiera sezonului 3 Adela – „Ce-i al tău e şi al meu”, lider detaşat de audienţă aseară, 27 ianuarie 2022, la Antena 1 Galerie
Premiera sezonului 3 Adela – „Ce-i al tău e şi al meu”, lider detaşat de audienţă aseară, 27 ianuarie 2022, la Antena 1 | Antena 1

Produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production, serialul Adela a avut marea premieră pe 14 ianuarie 2021, de la 20:30, la Antena 1. Pe 19 august 2021 a debutat sezonul al doilea al îndrăgitului serial, iar pe 27 ianuarie 2022 a început sezonul trei. În fiecare joi, de la 20:30, telespectatorii vor putea urmări povestea ce se bucură de o distribuţie de excepţie.

Premiera sezonului 3 Adela – „Ce-i al tău e şi al meu”, lider detaşat de audienţă aseară, 27 ianuarie 2022, la Antena 1

Conform datelor oferite de Kantar Media, în intervalul 20:29-23:26 serialul Adela a condus clasamentul audienţelor, atât la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18 şi 54 de ani, cât şi la întreg nivel urban.

Citește și: Ce s-a întâmplat în serialul Adela, episod cu episod. Sezonul 3 se vede pe Antena 1 și AntenaPLAY

Astfel, la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-54 de ani, serialul Adela s-a clasat pe primul loc în topul preferințelor telespectatorilor cu o audiență medie 7.4 puncte de rating și 21.9% cotă de piață, în timp ce pe locul al doilea s-a clasat Pro Tv, cu o medie de 5.9 puncte de rating şi 17.4% cotă de piaţă.

Şi la nivel urban, serialul Adela a fost prima opţiune a telespectatorilor, înregistrând un rating mediu 7.1 puncte şi 17% cota de piaţă, poziţia secundă fiind ocupată tot de Pro TV, cu 6.5 puncte de rating şi 15.6% cota de piată.

Ierarhia se păstrează şi pe publicul femei 18-54 urban, acolo unde Adela a condus clasamentul audienţelor cu 9.1 puncte de rating şi 25.8% cotă de piaţă, poziţia secundă fiind ocupată de Pro TV cu 5.6 puncte de rating şi 16% cota de piaţă.

Ce s-a întâmplat în primele două episoade din serialul Adela, sezonul 3

După o binemeritată pauză, telespectatorii au aflat în sfârşit aseară pe cine a nimerit glonţul tras de către senatorul Iftimie la finalulul ultimului episod al sezonului doi. Dramatica scenă a împușcăturii, care a lăsat aproape 2 milioane de telespectatori cu sufletul la gură și mai multe întrebări fără răspuns a fost elucidată aseară.

Andreea (Oana Moşneagu) a fost ţinta glonţului, iar aseară telespectatorii au regăsit-o pe aceasta la spital, în comă, intubată, în vreme ce Mitu (Marian Râlea) se consideră vinovat pentru tot. „Nu te da bătută, ai o viață înaintea ta”.

Cele mai mari mustrări de conştiinţă le are însă Adela (Mara Oprea), care spune că nu o să se ierte niciodată dacă Andreea nu își revine. „Mi-ai arătat că, în adâncul sufletului tău, ești un om bun. Nu pot să cred că mi-ai salvat viața”.

Citește și: Adela, sezon 3, rezumat 27 ianuarie 2022. Andreea trăiește, copilul ei moare, iar Adela și Mihai vor deveni părinți

Tot aseară, o veste uimitoare i-a luat prin surprindere pe telespectatori: Adela şi Mihai află că vor avea un copil. „Încă nu îmi vine să cred!”, a mărturisit ea emoţionată. Nu a apucat însă să se bucure pe deplin de veste, când a aflat că Andreea şi-a revenit din comă: „Fetița mea nu mai e... Ultima dată era aici. O simțeam cum mișcă și când m-am trezit...”.

„Știu că noi două am avut probleme, dar ești sora mea care a sacrificat tot pentru mine. Vreau să uităm trecutul și să fim iar surori”, va spune Andreea, neştiind ce trăieşte Adela chiar în acele momente.

Ce turnură vor lua lucrurile atunci când Andreea va afla despre sarcină, telespectatorii vor putea afla urmărind cele mai noi episoade Adela, joia viitoare, de la 20:30, la Antena 1.

Adela, sezon 3, rezumat 27 ianuarie 2022. Andreea trăiește, copilul ei moare, iar Adela și Mihai vor deveni părinți... Cum arată Claudia Vasile, noua actriță din Adela, în costum de baie. Tânăra care o joacă pe Raluca este de o frumusețe r...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x