Antena Căutare

Serial Adela, episodul 47 si episodul 48, din 24 iunie 2021. Andreea recurge la un gest oribil ca să împiedice nunta Adelei

În ultimul episod din serialul Adela Mihai află că are un frate. Medicii nu au putut să-i salveze mama, dar au salvat copilul pe care-l purta în pântece. În cea mai fericită zi a ei, ziua nunții, Adela primește o veste teribilă de la sora ei, Andreea: este însărcinată cu copilul lui Mihai.

Serial Adela, episodul 47 si episodul 48, din 24 iunie 2021. Andreea recurge la un gest oribil ca să împiedice nunta Adelei Galerie
Andreea recurge la un gest oribil ca să împiedice nunta Adelei

Adela, episodul 47 din 24 iunie 2021. Nuți dă cu tămâie prin casă, poate scapă de duhurile rele! Mitu: "Îmi pierd mințile, o iau razna!"

"Ăsta-i sămn de la Ăl di Sus. Nu degeaba mi s-o arătat Ana Maria în vis", se plânge Mitu.

"E semn de la Miki de la Butimanu, de la crășmă, de la alcoolul din capul tău. Pe tine te vizitează morții că e pustiu acoloșa în cap", i-a replicat imediat Nuța.

Citește și: Ce s-a întâmplat în serialul Adela, de la Antena 1, episod cu episod

"Râzi, femeie, dar mie, io-mi pierd mințile. S-o întâlnit fii-sa, Ana Maria, pe lumea ailaltă cu bietu' om, Traian, și Traian i-o fi spus că l-am îngropat ca un câine, fără lumânare.", continuă Mitu disperat.

Adela, episodul 47 din 24 iunie 2021. Mihai este hotărât să redeschidă procesul, dacă mama lui Paul își va reveni: "Măcar o zi să facă închisoare!"

Paul îl cheamă pe Mihai în camera în care zace Marta: "Mă gândesc că poate, uneori, e mai bine așa. Să n-auzi, să nu vezi, să nu simți nimic".

"Îți înțeleg durerea, dar eu simt cu totul altceva. Mama ta a îmbătrânit lângă tine, și-a văzut nepoții crescând, dacă are noroc își vede și strănepoții. Dar eu nu am pe nimeni. Sunt singur.", recunoaște Mihai.

Citește și: Serial Adela, episodul 45 si episodul 46, din 17 iunie 2021. Mihai vrea să o ceară pe Adela și îi invită părinții ei la cină

"Toate nopțile în care am plâns la orfelinat după maică-mea și după taică-miu tu crezi că mi le poți răscumpăra acum cu 5%, Paul?"

Adela, episodul 47 din 24 iunie 2021. Nea Gheorghe dezvăluie un mare secret: Mihai are un frate și trăiește!

Călin vrea să afle adevărul: "Nea Gheorghe, spune-mi că nu este adevărat. Spune-mi că nu ai ținut ascuns și secretul ăsta".

"Da, acel copil chiar s-a născut. Și trăiește."

Citește și: Serial Adela, episodul 43 si episodul 44, din 10 iunie 2021. Mihai îl împușcă pe Bebe:"Părinții mei au fost omorâți de el"

"De ce nu mi-ai zis nimic", insistă Călin.

"Pentru că Marta ar fi vrut ca acel copil să dispară, înțelegi? Ar fi vrit ca acel copil să fie omorât, așa cum au fost omorți și părinții lui Mihai."

Adela, episodul 48 din 24 iunie 2021. Andreea face cunoștință cu mama ei "biologică", Ana Maria: "Știu că e greu de crezut, dar e adevărat!"


Ana Maria se duce în camera Andreei pentru a-și cunoaște fiica: "Știu că pare greu de crezut, dar așa e. Eu sunt Ana Maria, mama ta."

Reacția Andreei nu a fost cea așteptată de femeie: "Auzi, cucoană, Ana Maria asta de care zici tu a murit de mult, da? S-a sinucis. Nu știu cine ești, da' pe unde ai venit, pe acolo să și ieși. Hai, te rog!"

Adela, episodul 48 din 24 iunie 2021. Mihai află că are un frate: "Mama ta nu a murit imediat, iar medicii au salvat copilul"

Mihai află că mama lui a dat naștere unui copil până să moară. Medicii i-au salvat fratele de la moarte.

Citește și: Serial Adela, episodul 41 si episodul 42, din 3 iunie 2021. Paul află că Bebe i-a ucis pe părinții lui Mihai: "Voi i-ați omorât!"

Călin dă vestea ce mare: "Mihai, e o chestiune foarte importantă. E ceva ce s-ar putea să-ți schimbe viața în totalitate. Copilul cu care era mama ta însărcinată, trăiește. Mihai, ai un frate. Mama ta nu a murit imediat, așa cum ai crezut tu. Medicii au încercat să o salveze, dar nu au putut să salveze decât copilul."

Adela, episodul 48 din 24 iunie 2021. Adela vede imagini compromițătoare cu Andreea și Mihai și anulează nunta: Vă meritați unul pe celălalt!

Andreea îi arată Adelei câteva imagini compromițătoare cu ea și Mihai, în pat. Nunta este anulată, mireasa îl părăsește pe mire.

"Andreea, ai venit. Mă bucur că ți-au spus băieții de surpriză. Îmi doresc foarte mult să fii domnișoara mea de onoare."

"Nu m-au anunțat băieții de nimic. Adela, îmi pare rău. Am încercat, dar nu pot. Trebuie să-ți deschid ochii. Vreau să-ți arăt niște poze."

"Ce poze?", a fost curioasă Adela.

"Cu mine și Mihai", a venit răspunsul Andreei care i-a stricat bucuria Adelei.

Hai să vezi rezumatul ultimului episod al Sezonului 1

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x