Antena Căutare

Serial Adela, sezonul 2, 16 septembrie 2021. Aventura dintre Mihai și Andreea ajunge în presă, iar Lucian îl împușcă pe Gheorghe

În episoadele 9 și 10 din Adela - "Adevăr și eliberare", sezon 2, din data de 16 septembrie 2021, Mihai îi readuce aminte Adelei cât de mult o iubește și îi spune că nu o să renunțe niciodată la ea. În presă, apare un articol despre Andreea, Mihai și "copilul lor", iar Lucian îl împușcă pe Gheorghe.

Colaj foto serial Adela, sezonul 2, 16 septembrie 2021 Galerie
Serial Adela, sezonul 2, 16 septembrie 2021 | Antena 1

Un nou episod din Adela în care tensiunea urcă și coboară, sentimentele sunt puse pe tavă, în timp ce unele personaje aleg să le ascundă.

Citește și: Ce s-a întâmplat în serialul Adela, episod cu episod. Sezonul 2, “Adevăr și eliberare”

Serial Adela, sezonul 2, 16 septembrie 2021. Episodul 9: Adela, către Mihai: "Te iubesc și te și urăsc"

În deschiderea episodului 9 din sezonul 2 Adela - "Adevăr și eliberare", Mihai o imploră pe Adela să vorbească amândoi deschis și să își spună, sincer, ce au pe suflet. Cu ochii în lacrimi, Adela îi spune că îl urăște, moment în care Mihai își pierde cuvintele. Nu o crede și îi spune că el o iubește, moment în care Adela dă înapoi și îi mărturisește același lucru.

"Te iubesc și tocmai de-aia te și urăsc, pentru că mă faci să mă simt ca și cum m-ai arunca în aer și ai da cu mine de pământ. Nu voi putea să trec niciodată peste ceea ce ai făcut", îi spune Adela.

Între timp, Nuți îi surprinde pe Andreea și pe Adi când se sărută cu patimă, în plină "vagabonzeală", cum le zice ea. "A fost o greșeală, eu o iubesc pe Livia! Hai că plec", a reacționat Adi, spre nemulțumirea Andreei.

Adela și Mihai continuă discuția intensă. Mihai simte că cea pe care o iubește nu are încredere în el și îi spune acest lucru. "Eu nu o să renunț niciodată la noi doi", îi spune el, ca o concluzie, și o sărută ușor.

Livia îl asigură pe Adi că nu o să se uite la altcineva atât timp cât ei doi sunt într-o relație, prin urmare, dacă se vor despărți vreodată, nu o să fie din cauza unui bărbat, iar el pare surprins de ce aude.

"Adică tu nu ai înșelat niciodată?", o întreabă Adi.

"Nu", îi răspunde Livia.

"Ah, se poate și așa?", continuă Adi.

"De ce, tu doar așa poți?", spune Livia.

"Nu...", răspunde el, mai mult încurcat.

Serial Adela, sezonul 2, 16 septembrie 2021. Episodul 9: Aventura dintre Mihai și Andreea, în atenția presei

Citește și: Serial Adela sezonul 2, 9 septembrie 2021. Adela spune că iubirea învinge doar în povești. Care e planul de răzbunare al Andreei

Livia discută deschis cu Adela și încearcă să îi mai ridice acesteia moralul. Între timp, Călin aleargă într-un suflet să îi arate lui Mihai cele mai recente știri din presă, cu titlul: "Fata lui Paul Andronic e gravidă. Oare se naște un moștenitor pentru averea familiei Andronic?", alături de o fotografie compromițătoare. Mihai este decis să vadă cine a fost capabil de o astfel de faptă.

Paul Andronic ia foc. Ajunge la Andreea și o ia la întrebări, timp în care ea se face că nu știe despre ce e vorba.

Ana Maria citește scrisorile lui Paul Andronic și începe să plângă, iar Adela află și ea "noutățile" din presă.

"Cred că există probleme mult mai mari decât prostia asta", spune Adela. "Nu știu cine a făcut asta, eu nu aș face așa ceva niciodată".

Scandalul ia amploare în familia Andronic după articolul apărut în presă și toți o văd vinovată pe Andreea. Nuți îi spune Anei Maria să își scoată din cap ideea de a pleca cu Andreea în Germania pentru că așa ceva este exclus.

Andreea, în continuare, își urmărește planurile. O ia la subraț pe Gia și vrea ca aceasta să o "aranjeze" cu un interviu, din care va avea și ea "numai de câștigat". Gia acceptă, dar spune că va fi ultimul lucru pe care îl va face pentru Andreea. Apare și acest interviu în presă care confirmă totul, "Andreea Andronic rupe tăcerea...", titlu pe care Paul Andronic îl citește în fața Adelei și a lui Mihai. Adela se retrage, începe să plângă, moment în care apare Lucian să o consoleze.

Gia îi spune lui Paul că Andreea a fost cea care a vrut ca acel articol despre ea și Mihai să apară în presă.

Ca să salveze situația, Lucian vine cu propunerea ca în presă să apară un alt interviu prin care să se spună tot "adevărul". "Nu pot să fac asta. Nu pot să zic că e copilul meu, fiindcă nu e!", spune Mihai, care nici nu vrea să audă de asta. Paul e de părere că nu e o idee rea ce spune Lucian.

Paul îi spune Andreei că nu mai are deloc încredere în ceea ce spune aceasta și că e dezamăgit, dar că Mihai va da acel interviu.

Paul și Ana Maria ajung să discute despre relația lor. "Nu există zi în care să nu mă gândesc cum ar fi fost totul dacă nu fugeam, dacă luptam pentru noi. Acum cred că este prea târziu", a i-a transmis Ana Maria lui Paul. Sunt aproape să se sărute, dar acest lucru nu se întâmplă.

Serial Adela, sezonul 2, 16 septembrie 2021. Episodul 10: Andreea primește un inel de logodnă, iar Lucian îl împușcă pe Gheorghe

În serialul Adela - sezonul 2, episodul 10 din data de 16 septembrie 2021, Mihai spune că se simte folosit când vine vorba de interviul pe care trebuie să îl ofere. Paul dă indicații despre cum ar trebui să arate interviul și cere să fie respectate.

Mihai ripostează: "N-ar fi mai bine să zicem adevărul? Că m-a drogat! Vă dați seama, rating-ul e garantat". Paul îi cere Adelei să aibă "grijă" ca Mihai să spună ce trebuie în interviu, "să se țină de scenariu și să nu facă prostii în direct".

"De ce credeți că m-ar asculta pe mine?", îl întreabă Adela pe Paul.

"E foarte simplu. Ești singura persoană în care are încredere", spune el.

Gheorghe dezvăluie cele mai ascunse lucruri făcute de familia Andronic. "Cel mai mare secret al lor sunt morții pe care și-au clădit averea", a spus acesta, într-o discuție cu Floppy.

"A omorât oameni? Deci Martha criminala e criminală, de fapt. Păi și atunci de ce e liberă?", spune Floppy.

"Nu ea a fost cea care a tras. Ea întotdeauna a comandat cum să fie împușcați oamenii ăia. Altcineva a tras", a spus Gheorghe.

"Cine?"

"Copilul meu", a spus Gheorghe, care face și alte mărturisiri.

Ana Maria și Paul se apropie din ce în ce mai mult. "Nu mai știu ce să cred. Îmi pare atât de rău pentru tot, că nu am avut încredere în iubirea ta", i-a spus Ana Maria lui Paul Andronic. "Poate nu e totul pierdut, ne-am regăsit după atâția ani", îi răspunde el.

Mihai îi spune Adelei că e decis să dea cărțile pe față în interviu, de aceea a și acceptat să facă acest lucru. Adela îi spune să se gândească bine, pentru că "ei doi nu mai există și nu mai au nimic de împărțit".

Andreea primește un inel de logodnă, în direct la TV, oferit de Lucian în numele lui Mihai, moment despre care Mihai nu știa absolut nimic. Mihai reușește să evite elegant situația în care a fost pus și nu o cere de soție pe Andreea. Lucian spune că a făcut tot ce a făcut pentru Adela și o invită la Sighișoara.

Ana Maria îi spune lui Nuți că ea a ales numele "Adela" pentru fiica ei și îi cere lămuriri legate de asta. În finalul episodului 10, Lucian îl împușcă pe Gheorghe, după ce află un secret bine ascuns.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x