Antena Căutare

Nu, nu e glumă! Cristina Pocora și soțul ei, reclamați pentru că s-au sărutat: ”Alo? Poliția? Puteți să veniți să le dați o amendă părinților mei?”

Cristina Pocora a venit, la ”Aici eu sunt vedeta!”, însoțită de fiica ei și a făcut publice niște imagini absolut savuroase.

Cristina Pocora a venit, la ”Aici eu sunt vedeta!”, însoțită de fiica ei și a făcut publice niște imagini absolut savuroase.

Pentru că fiica lor, Sofia, nu putea să înțeleagă de ce părinții ei se sărută pe gură, ea s-a gândit să-i reclame la Poliție. Folosind, evident, un telefon de jucărie.

”Alo? Poliția? Puteți să veniți să le dați o amendă părinților mei pentru că se sărută pe gură?”, întreabă micuța Sofia.

”Sunt momente foarte drăguțe. Ne-a surprins și pe noi.”, a declarat Cristina, iar în imagini se poate vedea cum ea o întreabă pe fetiță ce e ilegal în faptul că se sărută cu soțul ei.

I-au dat de gol fără să stea pe gânduri! Ce obiceiuri ascunse au Valentina Fătu, Cristina Pocora și Emil Mitrache!... Valentina Fătu, dată de gol la ”Aici eu sunt vedeta!” Ce face de câte ori vede un preot! E cea mai bizară superstiție...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

➡️ Urmăreşte online emisiunea Aici eu sunt vedeta ⭐ pe platforma AntenaPlay. Intră să vezi toate episoadele aici >>> https://goo.gl/QsB385

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x