Antena Căutare

Vedetele au luat startul în aventura vieții lor: Asia Express!

 Joi seara vedetele au luat startul în cel mai așteptat reality show  difuzat de Antena 1 în primăvara anului 2018 – Asia Express. Acestea au pornit în aventura vieții lor, iar prima destinație este Vietnamul.

Joi seara vedetele au luat startul în cel mai așteptat reality show difuzat de Antena 1 în primăvara anului 2018 – Asia Express. Acestea au pornit în aventura vieții lor, iar prima destinație este Vietnamul.

Lora și iubitul ei, Ionuț Ghenu, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, Vica Blochina și Daniela Crudu, frații Moroșanu, Dorian Popa și mama, Marian Dragulescu și soția lui, Corina, Raluk și Ana Baniciu sunt cele șapte perechi care timp de o lună vor încerca să ajungă din Vietnam în Thailanda, în cele mai dificile condiții. Pentru că nu știu la ce să se aștepte, fiecare dintre ei a pus în bagaj tot felul de lucruri.

Andrei Ștefănescu a venit pregătit cu o lanternă care se montează pe cap și un bidon pentru apă de tip army. Lora și Ionuț au fost mai mult decât preocupați de această plecare și s-au echipat cu de toate, inclusiv un binoclu.

“Vrem să vedem din timp mașinile pe care le-am putea convinge să ne transporte fără niciun ban. E o economie de timp”, au spus cei doi. Mai mult, Lora și Ionuț au studiat îndeaproape condițiile meteorologice, lucruri specifice acestor țări din punct de vedere climatic, pentru a avea și un echipament potrivit.

Obișnuiți cu competiția, Marian și Corina Drăgulescu au venit foarte bine pregătițiti. Unul din secretele pe care le-au ascuns in rucsac sunt șosetele compresive, foarte utile atunci când mergi mult. Mai puțin preocupată de acest aspect a părut Daniela Crudu, care recunoaște că și-a făcut bagajul pe fugă și a aruncat în el niște costume de baie, parfumuri, creme de corp și creme cu sclipici.

După un zbor de 10 ore, cele 7 perechi vor ajunge în Hanoi, Vietnam, locul de unde va începe cursa. Cu așteptări de toate felurile, cu frică și curiozitate, fiecare dintre ei speră un singur lucru: să ajungă la destinația finală.

Bagajele sunt gata! Cele şapte cupluri care vor trăi aventura vieţii lor la "Asia Express" sunt pe punctul de ... Lora și Ionuț Ghenu au plecat în aventura vieții lor numită „Asia Express”. Nu le e frică de ce urmează: „Noi trăim un r...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x