Căutare Live

Shoby de la Codu' Penal şi-a cerut iertare pentru accidentul pe care l-a provocat: "Îmi pare foarte rău. Timpul o să le rezolve pe toate"

Shoby, componentul trupei Codu' Penal, a venit să îşi ceară iertare pentru accidentul pe care l-a provocat în 2010, în urma căruia a murit o femeie însărcinată.

În urmă cu cinci ani, viaţa lui Shoby s-a schimbat radical. Într-o zi fatidică, artistul a provocat un accident rutier în care o femeie a murit. ŞA apelat la ajutorul emisiunii "Am ceva să-ţi spun" pentru a putea lua legătura cu bărbatul, însă rezultatul nu a fost cel aşteptat, pentru că acesta a refuzat întâlnirea.

"Îmi pare foarte rău. Această rană nu poate fi închisă atât de uşor. Timpul o să le rezolve pe toate...", a mărturisit Shoby.

Sonia Simionov, interviu cu rudele a două dintre victimele din clubul Colectiv: "Am rămas fără stâlpul casei"... Angelica a fugit de acasă de teama soţului: "Mă bătea, vorbea foarte urât. Nici nu vreau să îmi amintesc..."...

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Am ceva să-ţi spun nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/am-ceva-sati-spun/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/am-ceva-sa-ti-spun.

Ultimele știri