Antena Căutare

Puya, nume real. Care este numele din buletin al artistului

Cum îl cheamă pe Puya în buletin, de fapt. Artistul a spus care este numele lui real și cum și-a ales numele de scenă.

colaj foto - Puya și Melinda la America Express Galerie
Cum îl cheamă pe Puya în buletin, de fapt. Artistul a spus care este numele lui real și cum și-a ales numele de scenă. | Antena 1

Puya este unul dintre cei mai longevivi artiști de la noi din țară. S-a născut pe 22 iulia 1979 într-o familie modestă dintr-un cartier aflat la periferia Bucureștiului.

Alături de Tudor Șisu a format trupa „La Familia” în anii '90, trupă despre care nu de puține ori a spus că a reprezentat toată copilăria lui. Piesele sale sunt cunoscute și fac furori până și astăzi la concerte și în cluburi. Cei doi au fost și cei care au dat naștere unui nou stil muzical. La început cântau în deschidere petru Bug Mafia, iar cu timpul, au lansat albumul „Nicăieri nu-i ca acasă”, album care a fost unul din cele mai vândute, la acea vreme.

În 2008 s-a lansat în cariera solo și a lansat albumul „Muzică de toloneală și depravare”

Artistul este cunoscut și iubit însă puțină lume știe care este numele lui real și de unde vine numele de scenă „Puya”.

Care este numele din buletin al lui Puya

Numele real al lui Puya este Dragoș Gărdescu, iar numele de scenă este inspirat din porecla pe care o avea tatăl său. Artistul a povetit în urmă cu ceva timp în urmă cum și-a ales numele de scenă.

„Noi am fost trei frați. Porecla lui tata era Puiu, nea Puiu. Semănam foarte mult între noi și nu știau cum să ne zică. Și ne-au zis frații Puia”, a povestit artistul.

Alături de soția sa, Melinda, Puya face echipă în America Express. Cei doi au povestit că au venit la această emisiune din dorința fetițelor care sunt pasionate de emisiune.

Puya este căsătorit cu Melinda din 2011 și împreună au trei fetițe superbe: Melissa, în vârstă de 12 ani, pe Iuliana, în vârstă de 11 ani, și pe fetița lor cea mică, în vârstă de 5 ani.

Citește și: Ce familie frumoasă are Puya de la America Express. Solistul și soția lui, Melinda, au trei fetițe adorabile

Artistul spune că responsabiltățile sunt împărțite în cuplu și fetițele lor interacționează la fel de mult atât cu el, cât și cu mama lor. Întrebat într-un interviu ce fel de tată este, Puya a răspuns cu sinceritate: „Asta întreabă copiii, nu știu ce să zic. Toți avem impresia că suntem cei mai buni. Probabil că sunt sever, nu știu. Acum cine nu își ceartă copilul, nu și-l iubește. Ce, să-l lași să facă numai ce vrea el? Nu! Aici e un joc între mamă și tată. Femeile sunt diferite de bărbați. Și mamele sunt diferite de tați, asta e clar. Într-un fel se comportă mama, într-un fel se comportă tata. Și din chestia asta iese o armonie, adică eu mă joc într-un fel cu copiii, ea le povestește altceva. Vin la noi pentru diverse lucruri, adică se împart sarcinile și așa e și normal, în orice familie! Pe toate le iubesc la fel!”

Citește și: America Express, 23 ianuarie 2023. Puya, „rușinat” de gestul soției. Ce alegere inedită a făcut Melinda: „Mă dă afară din rap”

Fetițele lui Puya nu sunt străine de lumea muzicii, ele fiind protagoniste într-un clip pe care Puya l-a filmat în 2021 pentru piesa „Lie”, cântată alături de Eugenia Nicolae. Artistul spunea la vremea aceea că i se pare destul de greu să găsești copii pentru videoclipuri muzicale, și mai ales, copii alături de care să te poți desfășura.

„Nu este prima dată când fetele apar în clipurile mele, sunt obișnuite. E greu să găsești copii pentru filmări, cu care să interacționezi ok!”, spunea Puya la vremea aceea pentru Click!

Cu toate că au participat la filmările mai multor videoclipuri, artistul spune că niciuna dintre cele trei fetițe ale sale nu sunt interesate în mod special de muzică.

Cătălin Scărlătescu, moment de panică la America Express: „Ne duc în câmp, ne-au răpit!” Totul în această seară, de la 2...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x