Antena Căutare

Sneak Peak America Express, episodul 1. Vezi în avans primele minute din cel mai tare reality show al momentului

Duminică, 15 ianuarie, de la 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY începe marea aventură America Express - Drumul Aurului. Vezi în avans primele imagini din cel mai dur reality show al momentului.

colaj cu imagini ale conurentilor america express episodul 1 Galerie
Vezi în avans primele minute al episodului-premieră de la America Express - Drumul Aurului | Antena 1

America Express - Drumul Aurului va fi difuzată de duminică până miercuri, duminica de la ora 20.00, iar de luni până miercuri de la ora 20.30.

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri. După varianta italiană, Antena 1 este a doua televiziune din lume care pornește pe acest traseu.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line și mama ei, Mihaela sunt vedetele ce pornesc pe Drumul Aurului în competiția pentru mult râvnitul titlu de câștigător al celui mai spectaculos reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

Ce se întâmplă în spatele unei producții de o asemenea amploare, telespectatorii vor vedea în continuare, la finalul fiecărui episod de miercuri seara, în Jurnal de America Express, pe Antena 1.

Viza de America, concursul la care orice fan al show-ului va dori să participe, revine. În curând, publicul va primi informații despre cum să se înscrie pentru șansa de a merge în culisele următorului sezon America Express, alături de vedete și echipa de producție.

Viza de America - concursul la care toți fanii America Express își vor dori să participe

Pentru a participa, cei mai înfocați telespectatori și fanii emisiunii America Express trebuie să urmeze câțiva pași simpli. Te numeri printre ei? Iată ce trebuie să faci!

În primul rând, să urmărești pe Antena 1 sau AntenaPLAY fiecare episod de America Express cu mare atenție. A doua zi, să te uiți la Super Neatza pentru a afla întrebarea zilei. Apoi, să intri pe VizaDeAmerica.a1.ro și să răspunzi corect la fiecare întrebare.

La finalul sezonului, un concurent norocos care a răspuns corect la minim 30 de întrebări poate pleca alături de concurenți și echipa de producție la o parte din filmările noului sezon America Express.

Cătălin Bordea și Nelu Cortea comentează la Podcastito Express, pe AntenaPLAY, cele mai tari faze de la America Express

Cel mai spectaculos reality show din România, America Express – Drumul Aurului, care va avea marea premieră duminică, 15 ianuarie, continuă pe AntenaPLAY la Podcastito Express.

Gazdele Cătălin Bordea și Nelu Cortea, doi dintre concurenții acestui sezon, comentează cele mai tari faze din timpul aprigei competiții.

Astfel, în fiecare săptămână, după cele patru ediții America Express difuzate de Antena 1 duminică, de la ora 20:00, și luni, marți și miercuri, de la ora 20:30, Cătălin Bordea și Nelu Cortea se întâlnesc miercuri, joi, vineri și sâmbătă pe AntenaPLAY la Podcastito Express pentru a discuta despre cele mai tensionate și cele mai amuzante momente din timpul cursei nebune care poartă concurenții pe un traseu fabulos, ce traversează Mexicul, Guatemala și Columbia.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x