Antena Căutare

America Express, 1 februarie 2023. Trei echipe au intrat la cursa pentru ultima șansă. Ce a făcut Andreea Bălan, la vot

Ziua a început în forță în ediția 12 a emisiunii America Express, de la Antena 1. După un vot ce a scos la iveală adevăratele păreri ale concurenților, Irina Fodor a dezvăluit care sunt cele trei echipe care intră la cursa pentru ultima șansă, în cea de-a treia etapă de pe Drumul Aurului.

Colaj cu echipele America Express și Irina Fodor pe platourile de filmare Galerie
Ziua a început în forță în ediția 12 a emisiunii America Express, de la Antena 1 | Antena 1

Încă de la primele ore ale dimineții, concurenții s-au întâlnit cu Irina Fodor pentru a afla care sunt cele trei echipe care intră la cursa pentru ultima șansă. Înainte însă, fiecare echipă a fost nevoită să voteze și acest lucru a generat anumite tensiuni între concurenți. Andreea Bălan a făcut gestul la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

Ce echipă au intrat la cursa pentru ultima șansă în ediția 12 a emisiunii America Express, din data de 1 februarie 2023. Ce a făcut Andreea Bălan

Irina Fodor a dezvăluit faptul că orașul Puebla din Mexic va aduce noi misiuni pentru cele trei echipe care vor intra la cursa pentru ultima șansă.

Pe locul trei s-au clasat Puya și Melinda, pe locul doi s-au situat frații Gavril, iar locul întâi a fost ocupat de Bie Adam și mama ei, Mihaela. Pe locul patru au fost Andreea Bălan și Andreea Antonescu, iar pe ultimul loc s-a clasat echipa formată din Bruja și Pufeh.

Citește și: America Express, 31 ianuarie 2023. Jean Gavril și Dinu, fratele său, s-au certat. Ce replici acide și-au aruncat

A venit și momentul votului, atunci când concurenții au avut ocazia de-a vota ce echipă vor să intre la cursa pentru ultima șansă.

Bruja și Pufeh au votat pentru Andreea Bălan și Andreea Antonescu, lucru ce le-a făcut pe cele două să critice gestul: „Am crescut pe muzica ta, mă îmbrăcam ca tine! Băgăm puțin cuțitul în spate! Asta e genul de atitudine care mie nu îmi place”.

„Andreei Bălan i s-au aprins toți martorii pe bord”, a zis Bordea, atunci când Andreea Bălan a crezut, în mod eronat, că a venit timpul ca ea să își exprime votul.

„Ah, nu e rândul nostru?!”, a zis ea surprinsă.

Melinda i-a votat pe frații Gavril, din cauză că ei au supărat-o la proba de cactuși.

„Nu trebuie să porți pică pentru așa ceva”, a zis Puya, după votul soției sale, în ediția 12 a emisiunii America Express.

Citește și: America Express, 31 ianuarie 2023. Bruja și Pufeh au trecut prin momente dificile. Ce a pățit Cătălin Scărlătescu pe drum

Un moment surprinzător a fost atunci când Andreea Bălan a anunțat că votează cu echipa formată din Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu, fiindcă s-a răzgândit.

„S-a schimbat strategia! Strategie de criză!”, a zis Irina Fodor, văzând ce se întâmplă.

Astfel, la cursa pentru ultima șansă au intrat Pufeh și Bruja, Ovidiu și Joaquin și Andreea Bălan și Andreea Antonescu.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 12 a emisiunii America Express ca să vezi ce s-a întâmplat.

Hai să vezi întreg episodul pe AntenaPlay.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice.

Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPlay.

America Express, din nou lider de piață. Urmează un vot tensionat la cursa pentru ultima șansă... America Express, 1 februarie 2023. Concurenții au primit o misiune emoționantă. Ce a dezvăluit Andreea Antonescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x