Antena Căutare

America Express, 15 ianuarie 2023. Ce a recunoscut Cătălin Scărlătescu despre Doina Teodoru, iubita lui. Concurentul a spus totul

Chef Cătălin Scărlătescu a făcut mărturisiri neașteptate despre iubita lui, Doina Teodoru, încă din prima ediție America Express - Drumul Aurului. Hai să vezi ce a recunoscut acesta despre femeia care l-a cucerit în urmă cu ceva timp.

colaj foto cu doina teodoru si catalin scarlatescu la america express Galerie
Cătălin Scărlătescu a făcut dezvăluiri neașteptate despre iubita lui la America Express | Antena 1

Una dintre misiunile din prima ediție a reality show-ului America Express - Drumul Aurului îi aduce pe concurenți în unul din cimitirele tipic mexicane, care prind culoare de Ziua Morților în Mexic.

De altfel, echipele au fost puse să meargă la Cimitirul Panteon de Santa Paula pentru a-și căuta ghiozdanele. Cele 9 perechi de vedete s-au confruntat cu situații dificile în drum spre următoarea locație, în mod special la autostop.

Totul a luat o întorsătură complet neașteptată pentru concurenți atunci când au fost nevoiți să își aleagă lucrurile pe care să le pună în rucsacuri. Tot în ediția din această seară a reality show-ului, echipele au primit „telefoanele” America Express prin care vor comunica cu Irina Fodor.

„Mie îmi e urât de cimitire, deci nu îmi plac! (...) Am înnebunit în cimitir”, a mărturisit chef Cătălin Scărlătescu.

Citește și: Cătălin Bordea și Nelu Cortea comentează la Podcastito Express, pe AntenaPLAY, cele mai tari faze de la America Express

„Mie îmi plac. E liniște și pace acolo. (...) Problema a fost că noi am căutat haotic, nu am avut o logică, ne-am dus haos prin tot cimitirul când trebuia să o luăm pe rânduri.”, l-a completat Doina Teodoru.

Ce a mărturisit chef Cătălin Scărlătescu despre Doina Teodoru în prima ediție din America Express de pe 15 ianuarie 2023

În cadrul unui testimonial, chef Cătălin Scărlătescu a recunoscut despre iubita lui că este o persoană competitivă. Mai mult decât atât, concurentul a susținut că își dorește să ajungă cât mai departe de pe Drumul Aurului.

„Doina este mai competitivă decât mine. Ea poate fizic, eu pot psihic. O să fac orice va fi necesar pentru ea. Chiar dacă mor eu, ia sufletul și puterea mea și du-te înainte, câștigă tu tot.”, a povestit chef Cătălin Scărlătescu.

Citește și: Cătălin Scărlătescu și iubita lui, Doina Teodoru: „La America Express, ne-am descoperit niște abilități la care nici nu visam!”

„Este cea mai drăguță chifteluță din lume!”, a mai adăugat Doina Teodoru despre partenerul său.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPlay.

America Express, 15 ianuarie 2023. Cătălin Scărlătescu a fost „salvat” de iubita lui la misiune. Ce au fost puși să facă... America Express, 15 ianuarie 2023. Andreea Bălan și Andreea Antonescu au început să plângă când au ajuns la șaman. Ce a ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x