Antena Căutare

America Express, 15 ianuarie 2023. Ce echipă a câștigat prima amuletă. Camerele au surprins imaginile neașteptate

Lupta pentru prima amuletă de le America Express a fost una aprigă! Concurenții au fost nevoiți să treacă probe care au implicat un mare efort fizic, iar o singură echipa a câștigat avantajul din această seară.

colaj foto cu irina fodor langa sigla america express, diana bulimar si catalin scarlatescu la america express Galerie
Concurenții au trecut printr-un joc inedit la America Express pentru a câștiga o super amuletă | Antena 1

Jocul de amuletă nu a lipsit din prima ediție America Express - Drumul Aurului, de pe 15 ianuarie 2023. Irina Fodor i-a așteptat pe concurenți într-o locație de vis din Mexic pentru a le oferi informații despre amuleta din această seară.

Veștile au luat prin surprindere cele 9 perechi de vedete, semn că jocul de amuletă nu este unul chiar atât de ușor pe cât au crezut. Presiune și tensiunile s-au simțit la cote maxime, însă doar o echipa a reușit să câștige marele avantaj: o carte avantaj care poate fi obținută în prima zi a fiecărei etape.

Citește și: Cătălin Scarlateacu a transmis un mesaj inedit, chiar inainte de a începe America Express. Cum s-a afișat și ce a putut să spună

„Dragilor, arătați senzațional. Știu că va fi un joc pe viață și pe moarte. Se va întâmpla în felul următor: cei care sunt căutători vor veni și vor trage una dintre întrebările din fața mea, le citiți și apoi mergeți să căutați răspunsurile. Ceilalți vă vor aștepta într-o poziție nu prea comodă, în soare. Așa că, trebuie să vă mișcați repede pentru a nu vă supune colegii la chinuri mari. Pentru fiecare răspuns corect o să primiți un craniu, reprezentând un punct. (...) Pe scurt: 5 puncte, partenerul nu se dezechilibrează, câștigați jocul!”, a mărturisit Irina Fodor.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au câștigat primul joc de amuletă din America Express, de pe 15 ianuarie 2023

Jocul de amuletă s-a dovedit a fi unul dificil pentru cele trei echipe ajunse primele la Irina Fodor. Așadar, bătălia s-a dat între chef Cătălin Scărlătesc alături de iubita lui, Ovidiu Buta alături de Joaquin Bonilla și Diana Bulimar alături de Larisa Iordache.

„Au început ăștia războiul”, a spus chef Cătălin Scărlătescu în timpul probei despre cei doi rivali ai săi.

Citește și: America Express lansează concursul unei experiențe unice pentru telespectatori: participarea la filmările următorului sezon

Deși misiunile au fost grele, concurenții s-au descurcat de minune. Irina Fodor a fost cea care i-a desemnat câștigătorii primului joc de amuletă de la America Express pe chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui. Doina Teodoru a izbucnit în lacrimi la aflarea veștii.

„Nu mi vine să cred că am câștigat, sunt foarte fericită!”, a spus ea.

„E diva mea”, a mai alintat-o chef Cătălin Scărlătescu pe partenera lui.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPlay.

America Express, 15 ianuarie 2023. Andreea Bălan și Andreea Antonescu au început să plângă când au ajuns la șaman. Ce a ... America Express, 15 ianuarie 2023. Irina Fodor a schimbat regulile jocului. Ce avantaj aduce Jokerul și de ce este impor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x