Antena Căutare

America Express, 17 ianuarie 2023. Unde au fost duși Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru de un mexican. Ce le-a arătat

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru s-au bucurat din plin de prima imunitate câștigată la America Express - Drumul Aurului. Cei doi au văzut locuri spectaculoasă și au avut câteva momente de relaxare împreună. Hai să vezi unde au fost duși concurenții de un mexican.

catalin scarlatescu, portret sau stand la o masa alaturi de doina teodoroiu si mexicani, alta imagine cu concurentii intr-un magazin Galerie
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au avut parte de o surpriză în ediția a treia a emisiunii America Express, de la Antena 1 | Antena 1

În timp ce 8 echipe se luptau pentru cea de-a doua imunitate din America Express - Drumul Aurului, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru profitau din plin de victoria pe care au obținut-o în urmă cu o zi.

Cei doi au reușit să pună „mână” pe prima imunitate a reality show-ului, după ce și-au folosit Jokerul câștigat la jocul de amuletă. Aceștia au avut parte de cazare, transport, mâncare, bani și o vacanță departe de tensiunile de pe traseul dificil din Mexic.

Citește și: America Express, 15 ianuarie 2023. Catrinele s-au strecurat pe furiș în dormitoarele concurenților și au „furat” un obiect de preț

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu au vizitat mai multe locații din zona în care se aflau. Mai mult decât atât, concurenții și-au făcut câțiva prieteni. Cei doi stăteau la masă atunci când un mexican a intrat în vorbă cu ei și i-a invitat să îl urmeze, iar ceea ce a urmat a fost complet neașteptat.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPlay.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au amuțit când au văzut unde au fost aduși de un mexican la America Express - Drumul Aurului, de pe 17 ianuarie 2023

În ediția 3 din America Express - Drumul Aurului, de pe 17 ianuarie 2023, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au ajuns în casa unui mexican. Locuința acestuia se află la doar câțiva metri un muzeu de antichități.

Concurenții reality show-ului au rămas cu fără cuvinte când au intrat în spectaculoasa casă a localnicului. Aceștia au admirat cu drag fiecare piesă de mobilier, în timp ce mexicanul povestea istoria locuinței sale.

Citește și: America Express, 15 ianuarie 2023. Concurenții au ajuns în Mexic. Cum au reacționat când au aflat ce pericole îi așteaptă

„Aici au fost și Johnny Depp, Antonio Banderas… Erau în vacanță”, a mărturisit concurentul.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPlay.

America Express, 17 ianuarie 2023. Concurenții au descoperit cât de periculos este Mexicul. Ce avertisment au primit... America Express, 17 ianuarie 2023. Cine a câștigat a doua imunitate de pe Drumul Aurului. Ce echipă s-a salvat de la eli...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x