Antena Căutare

America Express, 19 februarie 2023. Vulturul verde a adus un „handicap” neașteptat pentru Puya și Melinda. Cine îi însoțește

Deși au fost salvați în ediția anterioară, beneficiul a venit cu un preț pentru Puya și Melinda. Ceu doi au primit un „habdicap” care le va îngreună cursa și îi va face să aibă un traseu special.

colaj foto puya melinda si sonia la america express 19 februarie 2023 Galerie
În ediția 21, Puya și Melinda au primit un „handicap” neașteptat care îi va însoți pe tot parcusul cursei | Antena 1

Puya și Melinda au fost la un pas de eliminare în ediția 20 de la America Express. După ce au participat la cursa pentru ultima șansă, votați de celelalte echipe, cei doi au ajuns pe ultimul loc, dar au fost salvați de vulturul verde, spre bucuria tuturor.

Pentru că Puya și soția sa au refuzat să guste din ingredientele tradiționale guatemaleze, ei au pornit cu stângul în cursa pentru ultima șansă. Penalizarea de 20 de minute, dar și celelalte probleme întâmpinate pe parcurs, i-a făcut să ajungă pe ultimul loc la Irina Fodor, însă au scăpat ca prin urechile acului. Cu toate acestea, în noua ediție din această seară, echipa a primit un „handicap” care le va da de furcă.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Ce „handicap” au primit Puya și Melinda la America Express ediția 21 din 19 februarie. Cum au reacționat când au aflat

Irina Fodor a anunțat că beneficiul primit ediția trecută vine cu un cost pentru Puya și Melinda. Cursa lor va fi îngreunată de un „handicap” greu de gestionat, care îi va face să aibă un traseu special.

„O să vedeți o guatemaleză get-beget”, i-a anunțat prezentatoarea show-ului, făcându-le cunoștință cu Sonia.

„Sper să fie mai urâțică”, a spus Melinda când a aflat. „Eu am vrut să fac o glumă. Am zis să nu ne dea o gagică așa miștp, fumușică, tinerică”, a adăugat concurenta.

„Nu e rău. Era o doamnă serioasă, cu față de profesoară”, a spus și Puya, după ce a făcut cunoștință cu cea care îi va însoți în cursă în următorii 200 de kilometri.

Citește și: America Express, 15 ianuarie 2023. Andreea Bălan și Andreea Antonescu, gestul care l-a înfuriat pe Jean Gavril. Ce au făcut

Bucuria le-a pierit însă repede, după ce Irina Fodor i-a anunțat că Sonia este foarte credincioasă și ori de câte pri vede o biserică, ea trebuie să se roage. „Trebuie să ajungă la cel puțin trei biserici neapărat”, a adăugat aceasta, spre amuzamentul celorlalte echipe

„Eu cred în Dumnezeu, merg la biserică când pot, țin postul, încerc să îmi învăț copiii la fel. De mic am fost așa”, a dezvăluit artistul.

Ulterior, tpate echipele au avut de trecut printr-o scurtă probă care să stabilească ordinea în care pleacă un cursă. Concurenții au avut de făcut baloane de gumă de mestecat care au fost măsurare și funcție de mărime, au pornit.

Primele care au plecat au fost Andreea Bălan și Andreea Antonescu, urmate de Puya, Melinda și Sonia, apoi Bie și Mikey, Scărlătescu și Doina, Ovidiu și Joaquin, Jean și Dinu și în cele din urmă, Bordea și Cortea.

Citește și: America Express, 15 februarie 2023. Ce au fost puse echipele să mănânce la cursa pentru ultima șansă. Nu le-a venit să creadă

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice.

Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPLAY.

Concurenții, puși la munci grele în următoarea etapă America Express. Proba care le dă bătăi de cap: „A fost îngrozitor!... America Express, 19 februarie 2023. Doina Teodoru, întrebată dacă e însoțită de șeful ei. Ce a spus despre Cătălin Scărl...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x