Antena Căutare

America Express, 21 februarie 2023. Cine a câștigat ultimul joc de amuletă din Guatemala. Care echipă a avut coșul cel mai greu

În ediția 23 din 21 februarie 2023, jocul de amuletă s-a desfășurat într-un peisaj mirific. Cel mai adânc lac din America Centrală a găzduit o luptă aprigă între cele trei echipe, însă numai una a reușit să intre în posesia avantajului pus la dispoziție în ultima etapă din Guatemala.

colaj foto irina fodor si cele tei echipe de la jocul pentru amuleta america express 21 februarie 2023 Galerie
Irina Fodor a anunțat ce echipă a câștigat jocul pentru amuletă din ediția 23 | Antena 1

Cele 3 echipe calificate la jocul de amuletă au avut parte de o întrecere aprigă care s-a desfășurat într-un peisaj ce taie răsuflarea, pe cel mai adânc lac din America Centrală, Atitlán. Frații Gavril, Bordea și Cortea, Ovidiu și Bonilla au trecut prin probe spectaculoase, presărate totodată și cu momente amuzante.

În timp ce unii dintre ei au fost nevoiți să-și învingă teama de ape adânci, alții s-au luptat din răsputeri să-și țină echilibrul pe paddle board, pentru a obține cea de-a doua amuletă din ultima etapă din Guatemala.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Citește și: America Express, 20 februarie 2023. Doina Teodoru, deranjată de strategia echipei Andre. Ce au făcut vedetele în timpul cursei

Cine a câștigat jocul de amuletă la America Express ediția 23 din 21 februarie 2023. Echipe victorioase nu i-a venit să creadă

Lupta pentru amuletă nu a fost deloc ușoară, iar atunci când au aflat ce au de făcut, cele trei echipe au avut păreri împărțite. Cele trei echipe au avut de făcut curățenie pe lacul care ascunde comori mayașe. În timp ce unul dintre ei a stat pe paddleboard, celălalt a curățat algele, dar pentru unii dintre ei, proba a reprezentat o adevărată provocare.

„Dacă stăm să ne gândim, sunt exact echipele pe care eu nu le-aș fi ales niciodată pentru acest joc”, a spus și Ovidiu despre adversarii săi.

„Prima impresie despre jocul ăsta era ca o să eușuăm lamentabil”, a spus Bordea.

„Era să mă înec de două ori când eram mic, dacă nu mă scotea cineva murea. Eu știu să înot, dar dacă apa e adâncă, mă panichez, nu mai știu să fac nimic”, a dezvăluit și Cortea.

Echipele au avut la dispoziție 25 de minute, iar cea care a avut coșul cel mai greu a câștigat jocul pentru amuletă. Cei care s-au descurcat cel mai bine, deși coșmarul de a cădea în apă a devenit realitate și chiar s-au accidentat au fost Cătălin Bordea și Nelu Cortea.

Din cauza emoțiilor, cei doi nici nu și-au dat seama că au câștigat și inițial, i-au felicitat pe Jean și Dinu. „Ce? Noi?! Stai! Noi am câștigat?”, a fost reacția acestora.

Citește și: America Express, 20 februarie 2023. Bie Adam și Mikey, lecție de viață de la o familie din Guatemala. Povestea ce le-a emoționat

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice.

Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPLAY.

America Express, din nou lider de piață. Diseară, lupta pentru amuletă se dă pe cel mai adânc lac din America Centrală... America Express, 21 februarie 2023. Cum a arătat ordinea plecării în cursa pentru imunitate. Cine a primit dezavantajul ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x